פג'יטאס בקר עם רוטב כוסברה לוקח בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 329 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית מקסיקנית. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם מיץ ליים, רוטב פלפלים, חסה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 79%, וזה די טוב. נסו פג'יטות עוף במחבת עם רוטב ליים אבוקדו כוסברה שמנת, פג'יטות עוף במחבת עם רוטב ליים אבוקדו כוסברה שמנת, ו קבב בקר בסגנון הודי עם רוטב כוסברה עבור מתכונים דומים.
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
6
מסננים וזורקים את המרינדה. גריל בקר, לא מכוסה, על אש בינונית-חמה במשך 6-7 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לתועלת הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145 מעלות; בינוני, 160 מעלות; עשוי היטב, 170 מעלות).
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
פינו נואר, ריזלינג ורוז ספאנגל נוצצים הם בחירה מצוינת לפאג ' יטאס. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. יין אחד שתוכלו לנסות הוא זינפנדליק אמדור קאונטי גפן ישן זינפנדל. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -20 דולר.
זינפנדליק אמדור מחוז גפן ישן זינפנדל
מחוז אמדור מניב זינפנדל גפן ישן ונועז עם פירות עשירים, בהירים של פטל ודובדבן שחור המשלימים רמזים של אדמה ותבלינים המוסיפים למורכבותו.זינפנדליק הוא מחווה לזן היין הייחודי בקליפורניה-זינפנדל. זה גם מחווה לתנועה והתרבות של קליפורניה של 1960-כוח הפרחים, הייט אשברי, קיץ האהבה, רוק אנד רול, וכו'. התווית מזכירה כרזות רוק מתקופת שנות השישים. כרמי זינפנדל ממוקמים בגובה גבוה יותר במחוז אמדור בקליפורניה, למרגלות הרים סיירה נבדה, הידועים גם בשם ארץ הזהב. הכרמים היו מעובדים באופן בר קיימא מכרמים ישנים בני כ-40 שנה.או נסה את ערכת המתנות של צמד זינפנדליק גרובי