פג'יטאס מחבת עוף לוקח בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. למנה העיקרית הזו יש 565 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. מתכון זה מכלמתכונים יש 8 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם אבקת צ'ילי, כמון טחון, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. עם כפית ציון 75%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: מחבת פג'יטאס עוף, פג'יטות עוף מחבת, ו פג'יטות עוף מחבת.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת בגודל 10 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את העוף ומבשלים עד להשחמה טובה, תוך ערבוב לעיתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מנמיכים את האש לבינונית.
4
מוסיפים את הפלפל והבצל ומבשלים עד שהם רכים. מערבבים במחבת את המרק, הכמון, אבקת הצ ' ילי ואבקת השום. מבשלים עד שהתערובת חמה ומבעבעת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פאג ' יטאס עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוז פאלם נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות את ג ' וזף פלפס כרם פסטורלה פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-50 דולר לבקבוק.