פג'יטות מחבת עוף
פג'יטאס מחבת עוף לוקח בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. למנה העיקרית הזו יש 565 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. מתכון זה מכלמתכונים יש 8 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם אבקת צ'ילי, כמון טחון, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. עם כפית ציון 75%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: מחבת פג'יטאס עוף, פג'יטות עוף מחבת, ו פג'יטות עוף מחבת.
הוראות
מחממים את השמן במחבת בגודל 10 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את העוף ומבשלים עד להשחמה טובה, תוך ערבוב לעיתים קרובות.
מוסיפים את הפלפל והבצל ומבשלים עד שהם רכים. מערבבים במחבת את המרק, הכמון, אבקת הצ ' ילי ואבקת השום. מבשלים עד שהתערובת חמה ומבעבעת.
כף בערך 1/3 כוס תערובת עוף במרכז כל טורטיה. מקפלים את הטורטיות סביב המילוי.
טיפ: כדי לחמם את הטורטיות אתה יכול גם לעטוף אותם במגבות נייר לחות ומיקרוגל על גבוה במשך כ 1 דקה או לעטוף בנייר כסף ואופים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פאג ' יטאס עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוז פאלם נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות את ג ' וזף פלפס כרם פסטורלה פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-50 דולר לבקבוק.
![ג ' וזף פלפס פסטורל ויניארד פינו נואר]()
ג ' וזף פלפס פסטורל ויניארד פינו נואר