קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות96
מגזין

פגיולי הפסטה של המסכן

פגיולי הפסטה של המסכן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו את פגיולי הפסטה של המסכן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 511 קלוריות. אם יש לכם רוטב עגבניות, שעועית קנליני, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 91%, וזה מדהים. מתכונים דומים: הלובסטר של האיש המסכן, הסופלה של האיש המסכן, ו הארנב של האיש המסכן.

הוראות

1
מביאים מים לרתיחה בסיר מרק גדול ומערבבים פסטה דיטליני למים הרותחים. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, במשך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
DitaliniDitalini
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מערבבים רוטב עגבניות, שעועית קנליני, שעועית כליה, אפונה שחורת עיניים, אפונה ירוקה קפואה, תירס, תפוח אדמה, גזר, בצל, שום, פטרוזיליה, תיבול איטלקי, מלח ופלפל שחור לפסטה. מביאים מרק לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים לתערובת טעמים, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
שמנת מרק ברוקולישמנת מרק ברוקולי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שמן זית כתית מעולה של גויהשמן זית כתית מעולה של גויה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
3
מגישים עם שמן זית וגבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לפסטאן אי פגיולי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את קאסן אמה קיאנטי קלאסיקו. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-21 דולר לבקבוק.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו