פגיולי הפסטה של המסכן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו את פגיולי הפסטה של המסכן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 511 קלוריות. אם יש לכם רוטב עגבניות, שעועית קנליני, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 91%, וזה מדהים. מתכונים דומים: הלובסטר של האיש המסכן, הסופלה של האיש המסכן, ו הארנב של האיש המסכן.
הוראות
מביאים מים לרתיחה בסיר מרק גדול ומערבבים פסטה דיטליני למים הרותחים. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, במשך 12 דקות.
מערבבים רוטב עגבניות, שעועית קנליני, שעועית כליה, אפונה שחורת עיניים, אפונה ירוקה קפואה, תירס, תפוח אדמה, גזר, בצל, שום, פטרוזיליה, תיבול איטלקי, מלח ופלפל שחור לפסטה. מביאים מרק לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים לתערובת טעמים, 30 עד 45 דקות.
מגישים עם שמן זית וגבינת פרמזן.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לפסטאן אי פגיולי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את קאסן אמה קיאנטי קלאסיקו. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-21 דולר לבקבוק.
![קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו]()
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו