קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות96
מגזין

פגיולי הפסטה של המסכן

פגיולי הפסטה של המסכן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו את פגיולי הפסטה של המסכן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 511 קלוריות. אם יש לכם רוטב עגבניות, שעועית קנליני, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 91%, וזה מדהים. מתכונים דומים: הלובסטר של האיש המסכן, הסופלה של האיש המסכן, ו הארנב של האיש המסכן.

הוראות

1
מביאים מים לרתיחה בסיר מרק גדול ומערבבים פסטה דיטליני למים הרותחים. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, במשך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
DitaliniDitalini
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2 פחיות (18.5 אונקיות) של ציר עוף של COLLEGE INN®2 פחיות (18.5 אונקיות) של ציר עוף של COLLEGE INN®
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מערבבים רוטב עגבניות, שעועית קנליני, שעועית כליה, אפונה שחורת עיניים, אפונה ירוקה קפואה, תירס, תפוח אדמה, גזר, בצל, שום, פטרוזיליה, תיבול איטלקי, מלח ופלפל שחור לפסטה. מביאים מרק לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים לתערובת טעמים, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
שמנת מרק ברוקולישמנת מרק ברוקולי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שמן זית כתית מעולה של גויהשמן זית כתית מעולה של גויה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2 פחיות (18.5 אונקיות) של ציר עוף של COLLEGE INN®2 פחיות (18.5 אונקיות) של ציר עוף של COLLEGE INN®
3
מגישים עם שמן זית וגבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לפסטאן אי פגיולי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את קאסן אמה קיאנטי קלאסיקו. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-21 דולר לבקבוק.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו