פהיטאס מצופה בחפרפרת
לך לחנות ותביא צ'יפוטלס באדובו, מול פובלנו, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: שומה ירוקה בסגנון Zacatecas עם עוף (פולו en מול ורדה Zacatecano), ארוחת ערב הלילה: חזה עוף ב חפרפרת ג'ינג'ר (שומה דה Jengibre con Pechugas de Pollo), ו שומה ורדה פיפה (שומה ירוקה זרעי דלעת).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים יחד שומה, 1/4 כוס שמן זית, חמאת בוטנים, צ ' יפוטלה, ושום. מתבלים במלח לפי הטעם.
סטייק העונה בנדיבות עם מלח ופלפל. לשפשף תערובת שומה על כל סטייק ולתת לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות בעת הכנת גריל.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. סטייק גריל מעל חום גבוה עד השחמה עמוקה משני הצדדים, 3 עד 5 דקות לכל צד.
הסר ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 10 דקות.
בעוד סטייק נח, במקום פלפלים ירוקים אדומים, בצל, ונשאר 1/4 כוס שמן במחבת ברזל יצוק; העונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.
הסר grate צליה ומחבת נסטלה ישירות על גחלים. מבשלים עד שהירקות מתרככים ומשחימים קלות, כ -7 דקות.
מקום צליה באח בחזרה במקום. טוסט טורטיות על הגריל עד מחומם וגמיש, על 30 שניות. פרוס סטייק למנות 3-4 אינץ 'עם התבואה, ולאחר מכן לחתוך את התבואה לרצועות 1/4 אינץ'. מחלקים סטייק בין טורטיות, למעלה עם פלפלים מוקפצים, בצל, ורוטב אנצ ' ו-צימוקים, ולאחר מכן לשרת.