פהיטה בישולים איטיים משך כריכי חזיר עם סלט אבוקדו-בצל
פהיטה בישולים איטיים משך כריכי חזיר עם סלט אבוקדו-בצל הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו אבוקדו, כמון טחון, קונכיות טאקו ישנות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-25 דקות. נסו בישולים איטיים צ'יפוטלה משך כריכי חזיר עם רוטב חוות אבוקדו {חיטה מלאה}, בישול איטי ברביקיו תפוח משך כריכי חזיר עם סלט תפוח גזר, ו בירה לבישול איטי משך חזיר & BBQ משך כריכי חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. במחבת 10 אינץ', חום שמן על חום בינוני. מבשלים חזיר בשמן 6 עד 8 דקות או עד חום משני הצדדים.
מניחים חזיר בבישול איטי. כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 7 עד 8 שעות או עד חזיר מתפרק בקלות עם מזלג.
הסר חזיר מ מבשל איטי; בשר חזיר לגרוס. שמור 1/4 כוס נוזל בישול איטי; להשליך נוזל שנותר. מערבבים חזיר, סלסה, אבקת צ ' ילי וכמון לתוך נוזל בסיר איטי.
בקערה בינונית, מערבבים יחד מיונז, חומץ ומלח. מערבבים בעדינות אבוקדו ובצל. כדי לשרת, מניחים חזיר טורטיות; העליון עם סלט אבוקדו-בצל וכוסברה קצוצה.