קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות35
ציון בריאות3
מגזין

פהיטות בקר

פהיטות בקר
פהיטות בשר יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-35 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 106 קלוריות. אם יש לך גבינת צ'דר חדה חלב, טאקו bellâ® & סלסה עבה, טורטיות קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -35 דקות. נסו פהיטות בקר, פהיטות בקר, ו פהיטות בקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים סטייק ו 1/4 כוס ההלבשה בקערת זכוכית; לכסות. מקררים 1 עד 2 שעות כדי להשרות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
הסר סטייק; להשליך מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
סטייק.סטייק.
3
לבשל סטייק הנותרים 1/4 כוס ההלבשה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה ב 5 עד 6 דקות. או עד שכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הסר סטייק; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
5
מוסיפים פלפלים ובצל; מבשלים עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
בצלבצל
6
להוסיף סטייק; לבשל עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
7
מגישים טורטיות חמות עם גבינה, שמנת חמוצה וסלסה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
טורטיהטורטיה
גבינהגבינה
סלסהסלסה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."