פהיטות בשר וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל פהיטות בשר וגבינה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 471 קלוריות. לכו לחנות ותרימו כמון טחון, שמן צמחי, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 54% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פהיטות הבקר הטובות ביותר, פהיטות בקר, ו פהיטות בקר.
הוראות
להקפיא באופן חלקי סטייק; לקצץ שומן מסטייק. פרוס סטייק באלכסון על פני תבואה לרצועות 1/4 אינץ ' רחב.
שלב טקילה ו -6 המרכיבים הבאים בשקית ניילון כבדה, zip-top חובה; שקית חותם, ולנער היטב.
להוסיף סטייק; שקית חותם, ולנער. להשרות במקרר 8 שעות.
הסר סטייק מן המרינדה; להשליך מרינדה. לבשל תירס על פי הוראות החבילה, ולהניח בצד. לעטוף טורטיות בנייר אלומיניום, ואופים ב 325 במשך 15 דקות.
יוצקים 2 כפיות שמן סביב החלק העליון של ווק שחומם מראש, ציפוי הצדדים; חום בינוני גבוה (37
מוסיפים רצועות פלפל אדום ובצל ירוק; מוקפץ 2 דקות.
מוסיפים סטייק; מוקפץ 5 דקות.
להוסיף 2 כפיות שמן הנותרים ווק. להחזיר ירקות וסטייק לווק. מערבבים תירס ופלפל חלפיניו; מוקפץ 1 דקה. מחלקים תערובת סטייק בין טורטיות. למעלה כל אחד עם עגבניות, גבינה, שמנת חמוצה; לגלגל טורטיות.