פהיטות סטייק חצאית עם כרוב בגריל בצל ירוק
פהיטות סטייק חצאית עם כרוב בגריל בצל ירוק הוא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 403 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך טורטיות קמח חם, סלסה צ'ילה, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. נסו פהיטות סטייק חצאית עם כרוב בגריל בצל ירוק, פהיטות סטייק חצאית עם כרוב בגריל בצל ירוק, ו חצאית בגריל סטייק Fajitas (מתכונים דומים).
הוראות
שום פירה, מיץ ליים, שמן, פפריקה, כוסברה, כמון, מלח, ואבקת בצל ב ablender עד חלקה.
העברת מרינדה toa שקית פלסטיק resealable ולהוסיף סטייק. Sealbag ולהפוך מעיל; צמרמורת לפחות 4 שעות.
לעשות קדימה: סטייק יכול להיות מרין1 יום קדימה. שמור צונן.
הכן גריל לחום בינוני גבוה. (לחלופין, מחבת גריל היטה מעל חום בינוני גבוה.)
Drizzlecabbage, בצל ירוק, בצל ירוק עם שמן 4tablespoons; העונה עם מלח ופלפל. גריל, מפנה מדי פעם, עד ירקות הםהארידו והתרככו, על 4 דקות רביעיות, 10-12 דקות עבור כרוב אנדוניון.
כרוב הליבה לחתוך לתוך ביס-sizepieces יחד עם בצל ירוק ובצל. ירקות Tosschopped בקערה גדולהבצל, מיץ לימון, כוסברה, ולהישאר 2 כפות שמן; מתבלים במלח ופלפל.
הסר סטייק מן המרינדה, גרוטהעלייה; העונה עם מלח ופלפל.סטייק גריל עד בינוני-נדיר, על3 דקות לכל צד.
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח 5-10 דקות לפניהתערובת.
מגישים סטייק עם ירקות, טורטיות, סלסה צ ' ילה מיובשת.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![מקור יין נאפה עמק מרלו]()
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.