פהיטות סטייק חצאית עם כרוב בגריל בצל ירוק הוא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 403 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך טורטיות קמח חם, סלסה צ'ילה, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. נסו פהיטות סטייק חצאית עם כרוב בגריל בצל ירוק, פהיטות סטייק חצאית עם כרוב בגריל בצל ירוק, ו חצאית בגריל סטייק Fajitas (מתכונים דומים).
הוראות
1
שום פירה, מיץ ליים, שמן, פפריקה, כוסברה, כמון, מלח, ואבקת בצל ב ablender עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵף
אבוקדו האס מעוך קלות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
נוזל-אונקיות מים טריים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשה
2
העברת מרינדה toa שקית פלסטיק resealable ולהוסיף סטייק. Sealbag ולהפוך מעיל; צמרמורת לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
3
לעשות קדימה: סטייק יכול להיות מרין1 יום קדימה. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
1
הכן גריל לחום בינוני גבוה. (לחלופין, מחבת גריל היטה מעל חום בינוני גבוה.)
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקות
2
Drizzlecabbage, בצל ירוק, בצל ירוק עם שמן 4tablespoons; העונה עם מלח ופלפל. גריל, מפנה מדי פעם, עד ירקות הםהארידו והתרככו, על 4 דקות רביעיות, 10-12 דקות עבור כרוב אנדוניון.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בצל לבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כוס חזה הודו מבושל מגורר
(שמור 1 כף)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
3
בואו ירקות להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4
כרוב הליבה לחתוך לתוך ביס-sizepieces יחד עם בצל ירוק ובצל. ירקות Tosschopped בקערה גדולהבצל, מיץ לימון, כוסברה, ולהישאר 2 כפות שמן; מתבלים במלח ופלפל.
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.