תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פהיטות סטייק אגף. מנה אחת מכילה 771 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. גשו לסופר וקנו בצל, שום, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. מתכונים דומים: פהיטות סטייק צלע, פהיטות סטייק צלוי צלוי, ו סטייק צלע וראג'ס פהיטס.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
כדי להפוך את chimichurri: במעבד מזון, להוסיף פטרוזיליה, כוסברה, שום, פפריקה חמה, חומץ, 1/2 כוס שמן זית ומלח ופלפל להתמזג עד חלקה, להזמין חצי עבור drizzling על fajitas.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צ 'ימיצ' ורי.
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מניחים את המרינדה שנותרה בשקית פלסטיק resealable ולהוסיף סטייק. מעיל היטב להשרות לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
מחממים גריל בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
5
הסר סטייק מן המרינדה ולהשליך מרינדה. סטייק העונה עם מלח ופלפל וגריל מעל חום בינוני גבוה עד מבושל בינוני נדיר, כ 6 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
6
תן סטייק לנוח במשך 10 דקות, מכוסה באופן רופף בנייר אלומיניום, לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
בינתיים, טורטיות חמות על הגריל. חותכים את הסטייק על ההטיה לפרוסות דקות. כדי לשרת, מניחים בשר על כל טורטייה העליון עם פלפלים שיכורים.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
8
רסס צ 'ימיצ' ורי רוטב על המילוי טופס לתוך קפל רופף.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.
1
בחום מחבת גדול saute 2 כפות שמן על חום בינוני-גבוה. כאשר מנצנץ, להוסיף פלפלים ובצל. מתבלים במלח ופלפל ובקצפת עד שהם מתרככים ומקורמלים בקצוות, כ-6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
תוסיף בירה וכיסוי. מבשלים עוד כמה דקות עד הפלפלים והבצל רכים.
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו Beringer האוול הר בנקרופט. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 35 דולר לבקבוק.