פהיטות עוף וסטייק
פהיטות עוף וסטייק הוא מתכון מקסיקני המגיש 6. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 388 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ירכיים עוף, מיץ תפוזים, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. , שהוא מוצק. נסו מרגריטה Fajitas: נהדר עם סטייק, עוף או שרימפס, Fajitas de Carne (Fajitas סטייק), ו La Mansion ' S Chicken Fajitas-Fajitas הם מאכל Tex Mex שכולם נהנים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערה קטנה, לשלב את מיץ התפוזים, שמן זית, מיץ ליים, גרידת ליים, נקטר אגבה (או סוכר חום, אם שימוש), שום, אורגנו, אבקת צ ' ילי, ו 1/2 מלח כפית.
יוצקים את התערובת לתוך שקית resealable בגודל 1 ליטר.
מוסיפים את חזה העוף, ירכיים עוף וסטייק לקרר במשך 4 שעות, הפיכת הבשר מדי פעם. שים מחבת גריל על חום בינוני גבוה או מחממים מראש גז או גריל פחם.
הסר את הבשר מהשקית ומתבשל במלח. שמור את המרינדה.
גריל את חזה העוף במשך 6 עד 8 דקות בכל צד ואת הירכיים עוף במשך 8 עד 10 דקות בכל צד או עד מבושל דרך. גריל סטייק במשך 5 עד 6 דקות בכל צד עבור בינוני היטב. אפשר את הבשר לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך.
בינתיים, לשים את המרינדה בסיר קטן ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה (כדי להרוג כל חיידקים). מרתיחים במשך 5 דקות עד מעובה מעט. פורסים את הבשר לחתיכות בעובי 1/4 אינץ ' ומכניסים לקערות הגשה.
יוצקים את המרינדה המבושלת על הבשר וזורקים עד מצופה.
מגישים את הבשר טורטיות חמות.
בקערה קטנה, לשלב את מיץ התפוזים, שמן זית, מיץ ליים, גרידת ליים, נקטר אגבה (או סוכר חום, אם שימוש), שום, אורגנו, אבקת צ ' ילי, ו 1/2 מלח כפית.
יוצקים את התערובת לתוך שקית resealable בגודל 1 ליטר.
מוסיפים את חזה העוף, ירכיים עוף וסטייק לקרר במשך 4 שעות, הפיכת הבשר מדי פעם. שים מחבת גריל על חום בינוני גבוה או מחממים מראש גז או גריל פחם.
הסר את הבשר מהשקית ומתבשל במלח. שמור את המרינדה.
גריל את חזה העוף במשך 6 עד 8 דקות בכל צד ואת הירכיים עוף במשך 8 עד 10 דקות בכל צד או עד מבושל דרך. גריל סטייק במשך 5 עד 6 דקות בכל צד עבור בינוני היטב. אפשר את הבשר לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך.
בינתיים, לשים את המרינדה בסיר קטן ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה (כדי להרוג כל חיידקים). מרתיחים במשך 5 דקות עד מעובה מעט. פורסים את הבשר לחתיכות בעובי 1/4 אינץ ' ומכניסים לקערות הגשה.
יוצקים את המרינדה המבושלת על הבשר וזורקים עד מצופה.
מגישים את הבשר טורטיות חמות.