פו בוי שפמנון מטוגן הוא pescatarian ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 1494 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 135 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כמה מקפים רוטב חריף, חלב, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -33 דקות. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. מתכונים דומים: שפמנון מטוגן, פו בוי שפמנון מטוגן, ו שפמנון מטוגן במחבת.
הוראות
1
יוצקים על 3 אינץ ' של שמן בטיגון עמוק או סיר גדול, כבד וחום ל 375 מעלות F. מחממים התנור ל 250 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים את השום המרוסק ומערבלים את הסיר מסביב כדי להחדיר את טעם השום לתוך החמאה. פורסים את הלחם הצרפתי ב 1/2 לאורכו ולצחצח את החלק העליון ואת הקרביים עם חמאת שום. תקע את הלחם בתנור במשך 5 דקות כדי לחמם אותו.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
לחם צרפתי
שום גויה®
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מתבלים את שני הצדדים של פילה שפמנון עם כמות נכבדה של מלח ופלפל. בקערה רחבה, מערבבים את החלב והביצה יחד, מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פילה שפמנון
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מערבבים את קמח התירס, קמח, קאיין, מלח ופלפל בצלחת עוגה באמצעות מזלג. טובלים את השפמנון בבלילה הרטובה, ואז לדלות יבש; להיות בטוח כדי לכסות את הפילה לחלוטין. בעדינות לזרוק את הדגים בשמן החם בקבוצות כך המחבת אינה צפופה. מטגנים את הפילה במשך 3 דקות ולאחר מכן לנקז על מגש מרופד מגבות נייר; מפזרים מלח בזמן שהם עדיין חמים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שפמנון
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
כדי להרכיב את הכריך, לשים את החמוצים על פני 1/2 התחתון של הלחם, להניח את השפמנון המטוגן על גבי. כפית תלולית קטנה של סלט כרוב על גבי השפמנון ולסגור את הכריך עם החלק העליון 1/2 של הלחם.
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
בקערה אחרת, מערבבים את המיונז, חרדל, חומץ, מיץ לימון וסוכר; ערבוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
יוצקים את הרוטב על תערובת הכרוב ולזרוק בעדינות לערבב. מתבלים את סלט הכרוב עם זרעי סלרי, רוטב חריף, מלח ופלפל. צ ' יל במשך 2 שעות במקרר תוך טיגון שפמנון.
שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו