קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 33 דק.
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

פו בוי שפמנון מטוגן

פו בוי שפמנון מטוגן
פו בוי שפמנון מטוגן הוא pescatarian ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 1494 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 135 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כמה מקפים רוטב חריף, חלב, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -33 דקות. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. מתכונים דומים: שפמנון מטוגן, פו בוי שפמנון מטוגן, ו שפמנון מטוגן במחבת.

הוראות

1
יוצקים על 3 אינץ ' של שמן בטיגון עמוק או סיר גדול, כבד וחום ל 375 מעלות F. מחממים התנור ל 250 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את השום המרוסק ומערבלים את הסיר מסביב כדי להחדיר את טעם השום לתוך החמאה. פורסים את הלחם הצרפתי ב 1/2 לאורכו ולצחצח את החלק העליון ואת הקרביים עם חמאת שום. תקע את הלחם בתנור במשך 5 דקות כדי לחמם אותו.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
לחם צרפתילחם צרפתי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מתבלים את שני הצדדים של פילה שפמנון עם כמות נכבדה של מלח ופלפל. בקערה רחבה, מערבבים את החלב והביצה יחד, מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פילה שפמנוןפילה שפמנון
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מערבבים את קמח התירס, קמח, קאיין, מלח ופלפל בצלחת עוגה באמצעות מזלג. טובלים את השפמנון בבלילה הרטובה, ואז לדלות יבש; להיות בטוח כדי לכסות את הפילה לחלוטין. בעדינות לזרוק את הדגים בשמן החם בקבוצות כך המחבת אינה צפופה. מטגנים את הפילה במשך 3 דקות ולאחר מכן לנקז על מגש מרופד מגבות נייר; מפזרים מלח בזמן שהם עדיין חמים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שפמנוןשפמנון
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
כדי להרכיב את הכריך, לשים את החמוצים על פני 1/2 התחתון של הלחם, להניח את השפמנון המטוגן על גבי. כפית תלולית קטנה של סלט כרוב על גבי השפמנון ולסגור את הכריך עם החלק העליון 1/2 של הלחם.
מרכיבים שתצטרך
שפמנוןשפמנון
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
7
חותכים למנות ומגישים מיד עם רוטב חריף ולימון בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
8
מערבבים את הכרוב, גזר, בצל אדום, בצל ירוק, וצ ' ילה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
בקערה אחרת, מערבבים את המיונז, חרדל, חומץ, מיץ לימון וסוכר; ערבוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
יוצקים את הרוטב על תערובת הכרוב ולזרוק בעדינות לערבב. מתבלים את סלט הכרוב עם זרעי סלרי, רוטב חריף, מלח ופלפל. צ ' יל במשך 2 שעות במקרר תוך טיגון שפמנון.
מרכיבים שתצטרך
זרעי סלריזרעי סלרי
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
שפמנוןשפמנון
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום

מרכיבים

2באגטים ארוכים מצופים בלחם צרפתיבאגטים ארוכים מצופים בלחם צרפתי8שרימפס וורידיםשמן קנולה לטיגוןשמן קנולה לטיגון2גזר, מגורדגזר, מגורד1קילוגרםפילה שפמנוןפילה שפמנון1צביטהקמצוץ קאייןקמצוץ קאיין1חתיכות טופי הית' ברזרעי סלריזרעי סלרי12 כפיות אבקת שום4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחרדל קריאוליחרדל קריאולי1כף. חומץ ביין אדוםתערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2שיני שום, מרוסקותשיני שום, מרוסקות1ראשכרוב ירוק, גרוסכרוב ירוק, גרוס2בצל ירוק, קצוץבצל ירוק, קצוץ1dasheכמה רוטב חריףכמה רוטב חריף8שרימפס וורידיםרוטב חריף, להגשהרוטב חריף, להגשה1לימון, juicedלימון, juiced8שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי8שרימפס וורידיםפלחי לימון, למנהפלחי לימון, למנה1בצל צהוב בינוני, קצוץ2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'8שרימפס וורידיםחמוצים חתוכיםחמוצים חתוכים1אדום צ'ילה, פרוסאדום צ'ילה, פרוס1בצל אדום, פרוס דקבצל אדום, פרוס דק8שרימפס וורידיםמלח ים ופלפל שחור טחון טרימלח ים ופלפל שחור טחון טרי1צביטהקמצוץ סוכרקמצוץ סוכר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר(1 מקל) חמאה לא מלוחה(1 מקל) חמאה לא מלוחה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרארוחת תירס צהובהארוחת תירס צהובה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו