פובוי שרימפס בגריל
שרימפס בגריל דורש על 28 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה הדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 412 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה למדי. אם יש לכם שן שום, חסה רומנית, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. עם כפית ציון 63%, המנה הזו מוצקה. נסו שרימפס 2 דרכים: רוטב סויה-שרימפס בגריל עם סלט תרד וסקמפי בסגנון חדש, שיפודי שרימפס קארי בגריל עם בצל בגריל ורוטב פלפל אדום, ו שרימפס וקלמרי בגריל פחם עם לימונים בגריל ועגבנייה מעושנת-עונג זית שחור (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את 4 המרכיבים הראשונים בשקית מקפיא גדולה עם רוכסן; חותם תיק, וזורק למעיל. משרים במקרר 3 שעות, מפנה שקית מדי פעם.
חותכים כיכר לחם לשניים אופקית. חלול את מחצית הכיכר העליונה והשאיר גבול בגודל 1/2 אינץ'; שמור לחם קרוע לשימוש אחר. מעיל חתוך צדדים של שני חצאי הכיכר בתרסיס בישול.
. השחילו שרימפס באופן שווה על שיפודי מתכת 4 (12 אינץ') והשאירו 1/4 אינץ ' בין כל שרימפס.
מניחים שיפודים על מתלה גריל מצופה בתרסיס בישול; גריל 2 עד 3 דקות מכל צד או עד לסיום.
מניחים לחם, חותכים את הצדדים כלפי מטה, על מתלה הגריל; צולים 2 דקות או עד שהם קלויים קלות.
שלב מיונז ו -4 המרכיבים הבאים, תוך ערבוב טוב.
מורחים תערובת מיונז באופן שווה על הצדדים לחתוך של כיכר. מסדרים חסה, שרימפס ובצל באופן שווה על החצי התחתון. החלף חצי העליון של כיכר.
חותכים כריך לרוחב ל -4 מנות שוות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס בתפריט? נסה לזווג עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מנאז ' א טרואה אור הזרקורים פינו גריגיו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
![מנאז ' א טרואה אור הזרקורים פינו גריגיו]()
מנאז ' א טרואה אור הזרקורים פינו גריגיו
אור הזרקורים של טרואה מאיר זרקור על טעמי הדרים מרעננים בצורה המסנוורת ביותר. אור הזרקורים הוא כוכב חדש עם ניחוחות פריחת התפוז הסקסיים המובילים לסיד מפתח זסטי וטעמי תפוח סבתא סמית מעוררי תיאבון שגורמים לך להתקמט. נגיעה של מתיקות יערה ומינרליות מאזנת את תווי ההדרים המובהקים לפני שהווילונות נושרים בגימור פריך ומרענן.