קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות16
ציון בריאות5
מגזין

פוגאס

פוגאס
פוגאס עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 157 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. אם יש לכם סוכר, גרידת תפוז, מלח שולחן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו פוגאס בייקון בצל, פוגאס הוא לא צרפתי לפוקצ'ה, ו פוגאס עם עשבי תיבול Provencal (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד סוכר ומים חמים בקערה של מיקסר.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מפזרים שמרים על תערובת ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם שמרים לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
לטאטא קמח לתוך תערובת שמרים עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
תנו למתנע לעלות, מכוסה באופן רופף בניילון נצמד, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מוסיפים סוכר, מלח, זרעי אניס כתוש, מים, מי פרחים כתומים, גרידה, 1/3 כוס שמן, ו 11/4 כוסות קמח המתנע והכה במהירות בינונית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)
לימון, גרידה טרייה מגוררתלימון, גרידה טרייה מגוררת
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
מערבבים הנותרים 2 כוסות קמח, 1/2 כוס בכל פעם, במהירות נמוכה עד הבצק רך טפסים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
3
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש, לפזר את פני השטח בקלילות עם קמח אם הבצק הוא דביק מאוד, עד חלקה ואלסטית (הבצק יישאר דביק מעט), 8 עד 10 דקות. טופס בצק לכדור ולהעביר לקערה גדולה משומנת קלות, הפיכת בצק מעיל עם שמן. מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לבצק לעלות במקום נטול טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד להכפלה בתפזורת, 1 עד 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
אגרוף למטה בצק (לא ללוש), ואז חצי. ללטף את כל מחצית לתוך סגלגל (כ 12 אינץ 'ארוך ו 1/4 אינץ' עבה), ולאחר מכן להעביר 2 קל משומן גיליונות אפייה גדולים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
5
באמצעות סכין חדה מאוד או מגרדת מאפה, לעשות מרכז חתך של כל "עלה" סגלגל, חיתוך כל הדרך עד גיליון אפייה ולהשאיר גבול 1 אינץ ' על כל קצה לחתוך. הפוך 3 חתכים אלכסוניים קצרים יותר בכל צד של חתך מקורי, משאיר גבול 1 אינץ ' בכל קצה של חתכים, כדי ליצור את המראה של ורידים עלה (לא לחבר חתכים). בעדינות לפרק חתכים על 1 1/2 אינץ ' עם האצבעות שלך.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
6
תן לבצק לעמוד, חשוף, עד שהוא התנפח מעט, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
לשים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור וחימום מראש לתנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
8
מברשת כיכרות עם שמן כף הנותרים ומפזרים מלח ים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
אופים, החלפת מיקום של דפי אפייה באמצע אפייה, עד כיכרות הם חום זהוב וחלול קול כאשר טפח על התחתונה, 35 עד 40 דקות בסך הכל.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
10
להעביר כיכרות למתלה וקריר כדי חם או טמפרטורת החדר.
1
עגלונים נאכלים הכי טוב ביום שהם עשויים.