פוגאס
פוגאס עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 157 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. אם יש לכם סוכר, גרידת תפוז, מלח שולחן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו פוגאס בייקון בצל, פוגאס הוא לא צרפתי לפוקצ'ה, ו פוגאס עם עשבי תיבול Provencal (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד סוכר ומים חמים בקערה של מיקסר.
מפזרים שמרים על תערובת ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם שמרים לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
לטאטא קמח לתוך תערובת שמרים עד בשילוב היטב.
תנו למתנע לעלות, מכוסה באופן רופף בניילון נצמד, 30 דקות.
מוסיפים סוכר, מלח, זרעי אניס כתוש, מים, מי פרחים כתומים, גרידה, 1/3 כוס שמן, ו 11/4 כוסות קמח המתנע והכה במהירות בינונית עד חלקה.
מערבבים הנותרים 2 כוסות קמח, 1/2 כוס בכל פעם, במהירות נמוכה עד הבצק רך טפסים.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש, לפזר את פני השטח בקלילות עם קמח אם הבצק הוא דביק מאוד, עד חלקה ואלסטית (הבצק יישאר דביק מעט), 8 עד 10 דקות. טופס בצק לכדור ולהעביר לקערה גדולה משומנת קלות, הפיכת בצק מעיל עם שמן. מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לבצק לעלות במקום נטול טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד להכפלה בתפזורת, 1 עד 1/2 שעות.
אגרוף למטה בצק (לא ללוש), ואז חצי. ללטף את כל מחצית לתוך סגלגל (כ 12 אינץ 'ארוך ו 1/4 אינץ' עבה), ולאחר מכן להעביר 2 קל משומן גיליונות אפייה גדולים.
באמצעות סכין חדה מאוד או מגרדת מאפה, לעשות מרכז חתך של כל "עלה" סגלגל, חיתוך כל הדרך עד גיליון אפייה ולהשאיר גבול 1 אינץ ' על כל קצה לחתוך. הפוך 3 חתכים אלכסוניים קצרים יותר בכל צד של חתך מקורי, משאיר גבול 1 אינץ ' בכל קצה של חתכים, כדי ליצור את המראה של ורידים עלה (לא לחבר חתכים). בעדינות לפרק חתכים על 1 1/2 אינץ ' עם האצבעות שלך.
תן לבצק לעמוד, חשוף, עד שהוא התנפח מעט, כ -30 דקות.
לשים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור וחימום מראש לתנור ל 375 ° F.
מברשת כיכרות עם שמן כף הנותרים ומפזרים מלח ים.
אופים, החלפת מיקום של דפי אפייה באמצע אפייה, עד כיכרות הם חום זהוב וחלול קול כאשר טפח על התחתונה, 35 עד 40 דקות בסך הכל.
להעביר כיכרות למתלה וקריר כדי חם או טמפרטורת החדר.
עגלונים נאכלים הכי טוב ביום שהם עשויים.