פוגאס
פוגאס הוא טבעוני ומספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 153 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו מתאבן במחיר סביר מאוד. אם יש לך מתובל הקרקע, מים חמים, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו פוגאס, פוגאס בייקון בצל, ו פוגאס הוא לא צרפתי לפוקצ'ה (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים שמרים לתוך המים, ולתת לו לעמוד ללא הפרעה עד מומס. מערבבים ב 1 קמח כוס, 1 עשבי תיבול כף, מלח ים, ו 2 כפות שמן עד מעורבב היטב.
מערבבים בקמח, 1 כוס בכל פעם עד שנוצר בצק עבה ודביק במקצת.
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות, ללוש עד חלק וגמיש. טופס לתוך כדור, ומניחים לתוך קערה משומנת. הפוך את הבצק כדי לצפות את פני השטח. מכסים את הקערה עם צלחת נקייה, ולתת לו לעלות עד הוכפל, על 1 שעה.
אגרוף בצק למטה, ולחלק לשניים. צורה לא סדיר אליפסות, על 1 1/2 אינץ ' עבה.
מפזרים קמח תירס מעל 2 דפי אפייה; להעביר בצק למחבתות.
מברשת כל כיכר עם שמן זית, ומפזרים את שאר עשבי תיבול על גבי. לעשות כמה חתכים בלחם, חיתוך דרך הבצק עם סכין. מכסים את הכיכרות עם מגבות נקיות.
תן לעלות שוב עד הבצק מתחיל לעלות שוב, על 20 דקות.
מניחים גיליונות אפייה בתנור שחומם מראש 450 מעלות F (220 מעלות C). במהירות להתיז כמות קטנה של מים על הרצפה של התנור שלך כדי ליצור קיטור, ולסגור את דלת התנור.
אופים עד הזהב, כ -20 דקות.