פודינג אורז
פודינג אורז נטול גלוטן, וlacto אובו צמחוני קינוח. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 329 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. 4380 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם קינמון, אורז קצר, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : שאריות אורז? הפוך פודינג אורז, אורז קיר (פודינג אורז), ו פודינג אורז חום.
הוראות
מבשלים את האורז בחלב: בסיר בגודל בינוני, כבד תחתית, להביא את החלב, אורז ומלח לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים חלקית מכוסה עד האורז הוא רך, על 20-25 דקות. מערבבים לעתים קרובות כדי למנוע את האורז דבק לתחתית המחבת.
מערבבים ביצה וסוכר חום, מזג עם תערובת אורז: בקערת ערבוב קטנה, לטאטא יחד ביצה וסוכר חום עד מעורב היטב.
מוסיפים חצי כוס של תערובת אורז חם לתערובת הביצה, כף בכל פעם, בקצף במרץ לשלב.
הוסף תערובת ביצה מחוסמת בחזרה לתערובת אורז:
מוסיפים תערובת ביצה חזרה לסיר של אורז וחלב ומערבבים, בחום נמוך, במשך 5 עד 10 דקות, עד מעובה, או על 71° (71°C).
היזהר לא לקבל את התערובת לבוא לרתיחה בשלב זה או שזה יהיה קרדל. מערבבים בוניל.
הסר מהחום ומערבבים בצימוקים וקינמון.