קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות3
ציון בריאות7
מגזין

פודינג אורז

פודינג אורז
פודינג אורז נטול גלוטן, וlacto אובו צמחוני קינוח. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 329 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. 4380 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם קינמון, אורז קצר, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : שאריות אורז? הפוך פודינג אורז, אורז קיר (פודינג אורז), ו פודינג אורז חום.

הוראות

1
מבשלים את האורז בחלב: בסיר בגודל בינוני, כבד תחתית, להביא את החלב, אורז ומלח לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים חלקית מכוסה עד האורז הוא רך, על 20-25 דקות. מערבבים לעתים קרובות כדי למנוע את האורז דבק לתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מערבבים ביצה וסוכר חום, מזג עם תערובת אורז: בקערת ערבוב קטנה, לטאטא יחד ביצה וסוכר חום עד מעורב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
אפונה גויה®אפונה גויה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מוסיפים חצי כוס של תערובת אורז חם לתערובת הביצה, כף בכל פעם, בקצף במרץ לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
הוסף תערובת ביצה מחוסמת בחזרה לתערובת אורז: 
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מוסיפים תערובת ביצה חזרה לסיר של אורז וחלב ומערבבים, בחום נמוך, במשך 5 עד 10 דקות, עד מעובה, או על 71° (71°C).
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
אפונה גויה®אפונה גויה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
היזהר לא לקבל את התערובת לבוא לרתיחה בשלב זה או שזה יהיה קרדל. מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
7
הסר מהחום ומערבבים בצימוקים וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
8
מגישים חם או קר.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לפודינג אורז. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.