קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג אורז בסמטי עם קוקוס קלוי

פודינג אורז בסמטי עם קוקוס קלוי
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פודינג אורז בסמטי עם קוקוס קלוי. מתאים ל-12 מנות. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 228 קלוריות, 4 גרם חלבון ו-8 גרם שומן למנה. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש פולי וניל, מיץ ליים, חלמונים ומלח. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-5 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 21%. הציון הזה לא כל כך מצטיין. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו רוטב אורז בסמטי עם פירות יבשים, שקדים קלויים וקוקוס, פודינג אורז קוקוס קלוי ופודינג אורז קוקוס קלוי עם רוטב דובדבנים.

הוראות

1
מביאים לרתיחה אורז, 1/2 כוס חלב, מים ומלח ואז מנמיכים לנמוך ומכסים היטב בנייר כסף. מבשלים עד שכל הלחות נספגת, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמנת, מוקצפת1/2 כוס שמנת, מוקצפת
מחית תרכיז פסיפלורהמחית תרכיז פסיפלורה
1 כוס מחית תרכיז פסיפלורה1 כוס מחית תרכיז פסיפלורה
מחית תרכיז פסיפלורהמחית תרכיז פסיפלורה
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2
תן לשבת כבוי עם נייר כסף עדיין על 5 דקות נוספות. בקערה קטנה משרים את אבקת הג'לטין עם 2 כפות המים. בסיר מביאים לרתיחה את 1 1/2 כוסות החלב הנותרות עם פולי הווניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
תן לשבת 15 דקות כדי להחדיר.
4
מקציפים את החלמונים עם הסוכר ואז מטמגנים עם תערובת החלב החמה. מחזירים לאש ומבשלים בעדינות להסמכה. בינתיים, ספוג את הג'לטין במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מסירים את האנגלייז המעובה מהאש ומוסיפים את הג'לטין הספוג. מערבבים כדי להמיס את הג'לטין ואז מסננים לקערה ומערבבים פנימה את האורז.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מניחים מעל מי קרח ומערבבים להתקררות ולהסמכה. כשהיא מתחילה להסמיך אבל לפני שהיא מתייצבת מדי, מקפלים פנימה את הקצפת והקוקוס הקלוי ויוצקים לכלים קטנים. לְצַנֵן.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
7
בסיר קטן, על אש בינונית, מערבבים סוכר ומים עד שהסוכר נמס לחלוטין. מביאים לרתיחה, מסירים מהאש ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
8
מקציפים מחית פסיפלורה, מיץ ליים ו-1/3 כוס מי סוכר בקערה עד לקבלת תערובת אחידה. אחסן את שארית מי הסוכר (סירופ פשוט) בבקבוק במקרר.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
סם גסם ג
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מטפטפים רוטב פסיפלורה על פודינג אורז.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

ניתן לשלב פודינג אורז עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. לואי רודרר קריסטל ברוט עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-299 דולר לבקבוק.
לואי רודרר קריסטל ברוט
לואי רודרר קריסטל ברוט
קריסטל, התכשיט והטטה דה קוווה של שמפניה לואי רודרר, נוצר בשנת 1876 עבור הצאר אלכסנדר השני מרוסיה. הוא נשאר נאמן למקורו, בהשראת אלגנטיות וטוהר. קריסטל מיוצר עם סטנדרטים משודרגים של ייצור יין הדורשים מבחר קפדני של קרום, בציר, ענבים ויין. קריסטל מיוצר רק באמצעות הבצירים המשובחים ביותר מקרוס מובטח שמקורו מכרם לואי רודרר. כל המאפיינים יוצאי הדופן של בציר 2002 ממש נתפסו ב-Cristal 2002 הזה, שהוא נדיב ושופע, חושף איזון מושלם בין ריכוז ועדינות, רעננות וינומיות, עוצמה ועידון. בשלוש מילים: גאה, עשיר ומפנק. קריסטל 2002 הוא צהוב מבריק עם דגשים ענבריים בהירים ויש לו מוס יפהפה עם קורדון עדין של בועות מתמשכות וקבועות. האף עז ועדין, חושף תערובת נקייה ומעורבת היטב של טעמים של דבש, קקאו, אגוזי לוז קלויים קלות, פרי הדר מסוכר. פיצוץ מלוח של פירות בשלים בהתקפה, היין חושף פרי אדום, שוקולד לבן, קרמל ומאפה דני, אופייני לקריסטל. המרקם המשיי והמרוכז שלו מסתמך על המבנה האינטנסיבי, העוצמתי והוויני שלו, אך שומר על עידון. החך מצטבר כדי להשיג תחושה טעימה של הרמוניה מעורבת היטב של טעמים. סיומת רעננה עם שמץ של מרירות הופכת אותו כמעט לפריך.