פודינג אורז בסמטי עם קוקוס קלוי
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פודינג אורז בסמטי עם קוקוס קלוי. מתאים ל-12 מנות. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 228 קלוריות, 4 גרם חלבון ו-8 גרם שומן למנה. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש פולי וניל, מיץ ליים, חלמונים ומלח. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-5 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 21%. הציון הזה לא כל כך מצטיין. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו רוטב אורז בסמטי עם פירות יבשים, שקדים קלויים וקוקוס, פודינג אורז קוקוס קלוי ופודינג אורז קוקוס קלוי עם רוטב דובדבנים.
הוראות
מביאים לרתיחה אורז, 1/2 כוס חלב, מים ומלח ואז מנמיכים לנמוך ומכסים היטב בנייר כסף. מבשלים עד שכל הלחות נספגת, כ-15 דקות.
תן לשבת כבוי עם נייר כסף עדיין על 5 דקות נוספות. בקערה קטנה משרים את אבקת הג'לטין עם 2 כפות המים. בסיר מביאים לרתיחה את 1 1/2 כוסות החלב הנותרות עם פולי הווניל.
תן לשבת 15 דקות כדי להחדיר.
מקציפים את החלמונים עם הסוכר ואז מטמגנים עם תערובת החלב החמה. מחזירים לאש ומבשלים בעדינות להסמכה. בינתיים, ספוג את הג'לטין במים קרים.
מסירים את האנגלייז המעובה מהאש ומוסיפים את הג'לטין הספוג. מערבבים כדי להמיס את הג'לטין ואז מסננים לקערה ומערבבים פנימה את האורז.
מניחים מעל מי קרח ומערבבים להתקררות ולהסמכה. כשהיא מתחילה להסמיך אבל לפני שהיא מתייצבת מדי, מקפלים פנימה את הקצפת והקוקוס הקלוי ויוצקים לכלים קטנים. לְצַנֵן.
בסיר קטן, על אש בינונית, מערבבים סוכר ומים עד שהסוכר נמס לחלוטין. מביאים לרתיחה, מסירים מהאש ומצננים.
מקציפים מחית פסיפלורה, מיץ ליים ו-1/3 כוס מי סוכר בקערה עד לקבלת תערובת אחידה. אחסן את שארית מי הסוכר (סירופ פשוט) בבקבוק במקרר.
מטפטפים רוטב פסיפלורה על פודינג אורז.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב פודינג אורז עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. לואי רודרר קריסטל ברוט עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-299 דולר לבקבוק.
![לואי רודרר קריסטל ברוט]()
לואי רודרר קריסטל ברוט
קריסטל, התכשיט והטטה דה קוווה של שמפניה לואי רודרר, נוצר בשנת 1876 עבור הצאר אלכסנדר השני מרוסיה. הוא נשאר נאמן למקורו, בהשראת אלגנטיות וטוהר. קריסטל מיוצר עם סטנדרטים משודרגים של ייצור יין הדורשים מבחר קפדני של קרום, בציר, ענבים ויין. קריסטל מיוצר רק באמצעות הבצירים המשובחים ביותר מקרוס מובטח שמקורו מכרם לואי רודרר. כל המאפיינים יוצאי הדופן של בציר 2002 ממש נתפסו ב-Cristal 2002 הזה, שהוא נדיב ושופע, חושף איזון מושלם בין ריכוז ועדינות, רעננות וינומיות, עוצמה ועידון. בשלוש מילים: גאה, עשיר ומפנק. קריסטל 2002 הוא צהוב מבריק עם דגשים ענבריים בהירים ויש לו מוס יפהפה עם קורדון עדין של בועות מתמשכות וקבועות. האף עז ועדין, חושף תערובת נקייה ומעורבת היטב של טעמים של דבש, קקאו, אגוזי לוז קלויים קלות, פרי הדר מסוכר. פיצוץ מלוח של פירות בשלים בהתקפה, היין חושף פרי אדום, שוקולד לבן, קרמל ומאפה דני, אופייני לקריסטל. המרקם המשיי והמרוכז שלו מסתמך על המבנה האינטנסיבי, העוצמתי והוויני שלו, אך שומר על עידון. החך מצטבר כדי להשיג תחושה טעימה של הרמוניה מעורבת היטב של טעמים. סיומת רעננה עם שמץ של מרירות הופכת אותו כמעט לפריך.