פודינג אורז דובדבנים וצימוקים מיובש
פודינג אורז עם דובדבנים וצימוקים עשוי להיות הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 205 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לך וניל, מים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: פודינג אורז קינמון עם רוטב דובדבנים מיובש, פודינג אורז קינמון עם רוטב דובדבנים מיובש, ו פודינג אורז שוקולד לבן עם רוטב דובדבנים מיובש.
הוראות
מביאים מים עם מלח לרתיחה בסיר 2 ליטר כבד ומערבבים אורז. מכסים את המחבת ומפחיתים את החום לנמוך, ואז מבשלים עד שהמים נספגים, כ -15 דקות. מערבבים בחלב וסוכר ומבשלים על אש נמוכה מאוד, מכוסה, עד שהתערובת דומה למרק עבה, 50 דקות עד 1 שעה.
להקציף יחד ביצה, חלבונים, וניל, הל, וקורטוב של מלח.
לטאטא על 1 תערובת אורז חם כוס לתוך תערובת ביצה, ולאחר מכן לערבב תערובת לתוך אורז שנותר. מבשלים מעל חום נמוך (לא נותנים לרתיחה), מטאטא כל הזמן, עד רושמים מדחום מיידי 77°, 1 עד 2 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בצימוקים ודובדבנים.
להעביר פודינג לצלחת 2 ליטר או 6 (8-אונקיה) ramekins וצינה, פני השטח שלה מכוסה בנייר שעווה, עד קריר אבל לא קר, 1 עד 2 שעות.
כל מנה מכילה כ 192 קלוריות 2 גרם שומן.