קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

פודינג אורז דובדבנים וצימוקים מיובש

פודינג אורז דובדבנים וצימוקים מיובש
פודינג אורז עם דובדבנים וצימוקים עשוי להיות הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 205 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לך וניל, מים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: פודינג אורז קינמון עם רוטב דובדבנים מיובש, פודינג אורז קינמון עם רוטב דובדבנים מיובש, ו פודינג אורז שוקולד לבן עם רוטב דובדבנים מיובש.

הוראות

1
מביאים מים עם מלח לרתיחה בסיר 2 ליטר כבד ומערבבים אורז. מכסים את המחבת ומפחיתים את החום לנמוך, ואז מבשלים עד שהמים נספגים, כ -15 דקות. מערבבים בחלב וסוכר ומבשלים על אש נמוכה מאוד, מכוסה, עד שהתערובת דומה למרק עבה, 50 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1/4 כפית אבקת קאיין, אופציונלי1/4 כפית אבקת קאיין, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
להקציף יחד ביצה, חלבונים, וניל, הל, וקורטוב של מלח.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
3
לטאטא על 1 תערובת אורז חם כוס לתוך תערובת ביצה, ולאחר מכן לערבב תערובת לתוך אורז שנותר. מבשלים מעל חום נמוך (לא נותנים לרתיחה), מטאטא כל הזמן, עד רושמים מדחום מיידי 77°, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
הסר מהחום ומערבבים בצימוקים ודובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
5
להעביר פודינג לצלחת 2 ליטר או 6 (8-אונקיה) ramekins וצינה, פני השטח שלה מכוסה בנייר שעווה, עד קריר אבל לא קר, 1 עד 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
כל מנה מכילה כ 192 קלוריות 2 גרם שומן.
7
גורמה