פודינג אורז הורצ'טה
ניתן להכין את המתכון פודינג אורז הורצ'טה בסביבות 45 דקות. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. 158 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם אגוז מוסקט, אורז ארבוריו, מקל קינמון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וידידותי לפודמפ דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 36%, וזה די רע. מתכונים דומים: פודינג אורז הורצ'טה, הורצ'טה דה קוקו (משקה אורז קוקוס מקסיקני), ו נשאר אורז? להכין פודינג אורז.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בסיר גדול שלבו את האורז, הסוכר הלבן, חלב השקדים, חלב האורז, מקל הקינמון ואגוז המוסקט. לפצל את שעועית וניל, לגרד את הזרעים מן התרמיל ולהוסיף את שניהם לתערובת החלב.
שמים את הסיר על אש נמוכה ומבשלים את האורז עד שהוא הופך רך מאוד ומשיג עקביות סמיכה דמוית פודינג, בערך 30 עד 40 דקות. היזהר לא להביא את האורז לרתיחה מלאה.
הסר את מקל הקינמון ותרמיל שעועית הווניל. מחלקים את התערובת בין 8 (7 אונקיות) רמקינים ומצננים עד להתקררות.
מפזרים מעט מסוכר הטורבינאדו מעל כל רמקין. בעזרת מבער מקרמלים את צמרות הפודינג עד שהם חומים זהובים. אם אין לכם מבער, סדרו את הרמקינים על תבנית גיליון והניחו מתחת לצלייה עד שהסוכר התקרמל, בערך 1 עד 2 דקות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
פודינג אורז עובד ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.