פודינג אורז זעפרן עם חמוציות, שקדים ופיסטוקים
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 329 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך חוטי זעפרן, חמוציות, פיסטוקים קלויים יבשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פודינג אורז עם פיסטוקים, צימוקים וזעפרן, פילאף אורז בר עם חמוציות ופיסטוקים, ו אורז זעפרן הודי מתוק עם צימוקים ופיסטוקים (מתכונים דומים).
הוראות
שוטפים אורז במים קרים; מניחים בקערה קטנה. מכסים במים עד 1 אינץ ' מעל אורז; להשרות 1 שעה.
שלב 2 כפות חלב וזעפרן בקערה קטנה; לתת לעמוד 30 דקות.
מניחים את החלב שנותר בסיר בינוני; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מערבבים באורז, תערובת זעפרן וסוכר; מבשלים 30 דקות או עד שהאורז רך, ערבוב מדי פעם.
מערבבים אוכמניות, שקדים, וניל; לבשל 2 דקות.
הסר מהחום; מערבבים בקליפה. כפית על 1/2 תערובת אורז כוס לתוך כל אחד 6 קערות קטנות.
מפזרים כל מנה עם 1 1/2 כפיות פיסטוקים.