קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

פודינג אורז כתום-קינמון

פודינג אורז כתום-קינמון
פודינג אורז כתום-קינמון נטול גלוטן, ולקטו אובו צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 333 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לכו לחנות ואספו אורז ארבוריו, קינמון טחון, סוכר מגורען ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זה עובד טוב כמו קינוח זול. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 32%, וזה די רע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פודינג אורז כתום עם זיגוג כתום/חמוציות נטבע, פודינג קינמון ותפוז, ו פודינג יוגורט הל עם סירופ דבש תפוזים וקינמון.

הוראות

1
שלבו את קליפת התפוז, 2 כוסות מים, החמאה וקורט מלח בסיר והביאו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים את האורז ומחזירים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים, מנערים את התבנית מדי פעם, עד שהנוזל נספג, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הביאו את החלב, הסוכר המגורר, מקלות הקינמון והווניל לרתיחה נמוכה בסיר אחר.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מוסיפים את האורז ומבשלים על אש בינונית - נמוכה, תוך ערבוב, עד שהנוזל נספג ברובו, כ -15 דקות. מערבבים פנימה את גרידת התפוז המגוררת ו -1 / 4 כוס מסקרפונה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
מסקרפונהnameמסקרפונהname
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5
מעבירים את פודינג האורז לקערה גדולה ומניחים להתקרר, ואז מכסים בניילון ומכניסים למקרר עד שהוא קר ומתייצב, בערך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מקציפים בקערה את 1/4 כוס המסקרפונה הנותרת ואת סוכר הקונדיטורים.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
מסקרפונהnameמסקרפונהname
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מוציאים את מקלות הקינמון וקליפת התפוז מהפודינג.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
גרידה כתומהגרידה כתומה
8
מגישים עם המסקרפונה והקינמון.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
נייר אורזנייר אורז
9
צילום: קון פולוס

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

פודינג אורז עובד ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.