פודינג אורז כתום-קינמון
פודינג אורז כתום-קינמון נטול גלוטן, ולקטו אובו צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 333 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לכו לחנות ואספו אורז ארבוריו, קינמון טחון, סוכר מגורען ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זה עובד טוב כמו קינוח זול. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 32%, וזה די רע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פודינג אורז כתום עם זיגוג כתום/חמוציות נטבע, פודינג קינמון ותפוז, ו פודינג יוגורט הל עם סירופ דבש תפוזים וקינמון.
הוראות
שלבו את קליפת התפוז, 2 כוסות מים, החמאה וקורט מלח בסיר והביאו לרתיחה.
מוסיפים את האורז ומחזירים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים, מנערים את התבנית מדי פעם, עד שהנוזל נספג, כ -15 דקות.
הביאו את החלב, הסוכר המגורר, מקלות הקינמון והווניל לרתיחה נמוכה בסיר אחר.
מוסיפים את האורז ומבשלים על אש בינונית - נמוכה, תוך ערבוב, עד שהנוזל נספג ברובו, כ -15 דקות. מערבבים פנימה את גרידת התפוז המגוררת ו -1 / 4 כוס מסקרפונה.
מעבירים את פודינג האורז לקערה גדולה ומניחים להתקרר, ואז מכסים בניילון ומכניסים למקרר עד שהוא קר ומתייצב, בערך 2 שעות.
מקציפים בקערה את 1/4 כוס המסקרפונה הנותרת ואת סוכר הקונדיטורים.
מוציאים את מקלות הקינמון וקליפת התפוז מהפודינג.
מגישים עם המסקרפונה והקינמון.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
פודינג אורז עובד ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.