קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג אורז לימון ברולה

פודינג אורז לימון ברולה
לימון אורז פודינג ברולה הוא צמחוני קינוח. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו סוכר חום, קמח, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 29%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: פודינג אורז קוקוס ברולה, פודינג אורז קרולינה, ו פודינג אורז שעועית וניל.

הוראות

1
בסיר קטן מביאים לרתיחה לימונדה ואורז. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לימונדהלימונדה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מסירים מהאש; מערבבים פנימה קליפת לימון. מכסים ומניחים לעמוד 5 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
3
בסיר גדול שלבו 1/3 כוס סוכר, קמח ומלח. מערבבים חלב עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד להסמכה ומבעבעת. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לתוך ביצים; להחזיר את כל המחבת, תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מסירים מהאש. מערבבים בעדינות חמוציות ואורז מקורר.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
6
הפרד בין שישה 8-עוז. רמקינס.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
שלב סוכר חום ושאר הסוכר. אם משתמשים בלפיד קרם ברולה, מפזרים פודינגים בתערובת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
9
מחממים סוכר עם הלפיד עד לקרמל.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
10
מפזרים אגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
11
מגישים מיד.
12
אם צולים את הפודינגים, הניחו רמקינס על תבנית עם נייר אפייה; הניחו לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
13
מפזרים תערובת סוכר. לצלות 8 ב. מהאש במשך 4-7 דקות או עד שהסוכר מקורמל.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
14
מפזרים אגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
15
מגישים חם.