פודינג אורז לימון עם תאנים וסבא
פודינג אורז לימוני עם תאנים וסבן נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 269 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לכם אורז, אבקת סוכר, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-10 דקות. נסו פודינג לחם עם תאנים מעושנות, פודינג בולגור עם זנגביל מסוכר ותאנים, ו פודינג שלג לימון עם רוטב פודינג ורדים (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 4 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול. מערבבים הראשון 2 מרכיבים, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 דקות; ניקוז.
להחזיר אורז לסיר; מערבבים בחלב ואת 4 המרכיבים הבאים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה; להפחית את החום לנמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 45 דקות או עד עבה.
הסר מהחום, ולהעביר לקערת זכוכית.
בואו לעמוד 1 שעה, ערבוב מדי פעם. כיסוי וצינה 8 שעות.
כף לתוך מנות הגשה; העליון כל אחד עם תאנים טפטוף של סבא.
מפתח מזווה. סאבא: ממתיק עתיק עשוי באופן מסורתי ממיץ ענבים.
הערה: בדקנו עם אורז במטע קרוליינה (carolinaplantationrice.com וסירופ סאבא בלסמי של זינגרמן (Saba Balsamic) zingermans.com).