פודינג אורז מקורמל עם אגסים וצימוקים
פודינג אורז מקורמל עם אגסים וצימוקים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 355 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שעועית וניל, מלח, אגוז מוסקט טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו פודינג אורז עם צימוקים וקינמון, פודינג אורז עם פיסטוקים, צימוקים וזעפרן, ו פודינג אורז עם צימוקים וקינמון (Arroz Con Leche) (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את המרכיבים הראשונים 7 בתבשיל 3 ליטר. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף זרעים שעועית לתערובת אורז.
מניחים צלחת בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ'; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 300, חשוף, 2 1/2 שעות או עד האורז רך, ערבוב מדי פעם. להשליך מקל קינמון שעועית וניל; מערבבים בקרם. מגניב.
מערבבים אגסים ו -4 המרכיבים הבאים (אגסים דרך מקל קינמון) בסיר קטן; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 10 דקות או עד מכרז. זרוק מקל קינמון. כפית על תערובת אגס 1/3 כוס לתוך החלק התחתון של כל 8 (8-אונקיה) ramekins. מעל כל מנה עם כ 1/3 כוס פודינג אורז. רק לפני ההגשה, מפזרים 1 כף סוכר על כל מנה. מחזיק מבער מכה במטבח על 2 אינץ ' מעל פודינג אורז, לחמם את הסוכר, להזיז את הלפיד קדימה ואחורה, עד הסוכר נמס לחלוטין caramelized (כ 45 שניות).
מגישים בתוך 30 דקות. (לא לקרר או קרמל יימסו).