קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

פודינג אורז מקורמל עם אגסים וצימוקים

פודינג אורז מקורמל עם אגסים וצימוקים
פודינג אורז מקורמל עם אגסים וצימוקים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 355 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שעועית וניל, מלח, אגוז מוסקט טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו פודינג אורז עם צימוקים וקינמון, פודינג אורז עם פיסטוקים, צימוקים וזעפרן, ו פודינג אורז עם צימוקים וקינמון (Arroz Con Leche) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שלב את המרכיבים הראשונים 7 בתבשיל 3 ליטר. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף זרעים שעועית לתערובת אורז.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
3
מניחים צלחת בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ'; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
אופים ב 300, חשוף, 2 1/2 שעות או עד האורז רך, ערבוב מדי פעם. להשליך מקל קינמון שעועית וניל; מערבבים בקרם. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מערבבים אגסים ו -4 המרכיבים הבאים (אגסים דרך מקל קינמון) בסיר קטן; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 10 דקות או עד מכרז. זרוק מקל קינמון. כפית על תערובת אגס 1/3 כוס לתוך החלק התחתון של כל 8 (8-אונקיה) ramekins. מעל כל מנה עם כ 1/3 כוס פודינג אורז. רק לפני ההגשה, מפזרים 1 כף סוכר על כל מנה. מחזיק מבער מכה במטבח על 2 אינץ ' מעל פודינג אורז, לחמם את הסוכר, להזיז את הלפיד קדימה ואחורה, עד הסוכר נמס לחלוטין caramelized (כ 45 שניות).
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מגישים בתוך 30 דקות. (לא לקרר או קרמל יימסו).
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי