פודינג אורז עם פיסטוקים, צימוקים וזעפרן
פודינג אורז עם פיסטוקים, צימוקים וזעפרן עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 547 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. אם יש לכם גהי, חוטי זעפרן, אורז יסמין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו אורז זעפרן הודי מתוק עם צימוקים ופיסטוקים, פודינג אורז זעפרן עם חמוציות, שקדים ופיסטוקים, ו אורז זעפרן עם צימוקים זהובים וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
חלב רותח עם אורז, סוכר, הל, זעפרן בסיר כבד 7-8 ליטר, ערבוב לעתים קרובות, עד מופחת בחצי, 45-50 דקות. זרוק הל.
חום ghee במחבת כבדה על חום מתון עד נמס, ואז לבשל פיסטוקים וצימוקים, ערבוב, עד אגוזים הם השחמה קלות, על 2 דקות. מערבבים חצי תערובת פיסטוק לתוך payasam ומפזרים שארית על גבי.
מגישים payasam חם או קר.* אתה יכול לעשות payasam, ללא תערובת פיסטוק, 1 יום קדימה וצינה, מכוסה. לבשל תערובת אגוז רק לפני ההגשה.