פודינג אורז פטל קרם ברולה
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין פודינג אורז פטל קרם ברולה בבית. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 339 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-25 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש מלח, חצי-חצי, פולי וניל ופטל. מתכון זה אהוב על 2 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים ו-55 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 22%, וזה די גרוע. מתכונים דומים: קרם ברולה פודינג אורז דבש וניל, קרם ברולה פודינג אורז שעועית וניל, וקרם ברולה פטל.
הוראות
מערבבים מים ומלח בסיר. מביאים לרתיחה ומוסיפים אורז. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים עד שהאורז סופג את כל המים, כ-20 דקות.
מסירים מהאש להתקררות; לטשטש עם מזלג.
מחממים תנור ל-300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס).
יוצקים שמנת וחצי לסיר. מגרדים את זרעי הוניל לתוך תערובת השמנת; להוסיף את תרמיל השעועית. מביאים את התערובת לרתיחה; להסיר מהאש.
מוציאים וזורקים את פולי הווניל.
טורפים חלמונים ו-1/3 כוס סוכר יחד בקערה; להקציף בהדרגה את תערובת השמנת. מקפלים אורז לתערובת ביצים-שמנת.
יוצקים את התערובת באופן שווה לשישה רמקינים של 3/4 כוסות. זרוק 6 פטל לכל רמקין.
מניחים רמקינים בתבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'; ממלאים את המחבת במים עד למחצית הדפנות של הרמקינים.
אופים בתנור שחומם מראש עד להתייצבות באמצע, כ-40 דקות.
מוציאים את הרמקינים מאמבט המים ומצננים על רשת במשך 30 דקות. מכסים את הרמקינים בניילון נצמד ומצננים עד לצינון מלא.
הגדר את מתלה התנור במרחק של כ-6 אינץ' ממקור החום וחממו מראש את הפטם של התנור.
מסדרים רמקינים על תבנית אפייה; מפזרים כל כף סוכר.
קולים בתנור שחומם מראש עד שהסוכר הופך לחום זהוב, 3 עד 5 דקות.
יין מומלץ: שמפניה, פורט Tawny, Sauternes
קרם ברולה עובד ממש טוב עם שמפניה, טאוני פורט וסאוטרנס. Sauternes, Tawny Port ושמפניה משלימים כולם קרם ברולה שמנת. ה-Perrier-Jouet Grand Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-57 דולר לבקבוק.
![פרייר-ז'ואט גרנד ברוט]()
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.