קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

פודינג אורז קרמי עם רוטב פרליין

פודינג אורז קרמי עם רוטב פרליין
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? פודינג אורז קרמי עם רוטב פרליין יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 448 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם תמצית vanillan, חלמונים, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. וזה די גרוע. נסו פודינג אורז קרמי עם רוטב דובדבן ברנדי, פודינג אורז קרמי עם רוטב חמאה-נישואים משני קינוחים מושלמים, ו פודינג לחם פרליין עם רוטב קרמל-פקאן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד הראשון 3 מרכיבים 2 כוסות חצי חצי בסיר גדול. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, 35 עד 40 דקות או עד אורז רך.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מקציפים יחד חלמונים ביצה, 1/2 חצי כוס וחצי, וסוכר. בהדרגה מערבבים על רבע מתערובת אורז חם לתערובת חלמון; מערבבים חלמון לתערובת החמה הנותרת. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מגיעה 160 והוא מעובה מבעבע (כ 7 דקות).
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
הסר מהחום; מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
4
מערבבים יחד קרמל ונותר 1/4 חצי כוס וחצי בסיר קטן על חום בינוני נמוך עד חלקה. מערבבים בפקאנים.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני שוגר סמאקס8 כוסות דגני שוגר סמאקס
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מגישים מעל פודינג אורז.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל