פודינג אורז תות בסגנון ריזוטו
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. , שהוא מוצק. נסו ריזוטו חלב קוקוס (פודינג אורז Arborio), פודינג אורז ריזוטו עם סוכר חום ווניל, ו בישול נועז ריזוטו מתוק: פודינג אורז עם דובדבנים עלומים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים תותים לקוביות בגודל בינוני. בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה, מוסיפים תותים, 1/4 כוס סוכר, ומיץ לימון. מבשלים עד פירות יער רכים המיצים התעבו מעט, על 10 עד 15 דקות. להפריש להתקרר.
מחממים את החלב בסיר בינוני על חום בינוני-נמוך עד שהוא מתחיל קיטור.
הסר כוס אחת של חלב, לשים אותו בצד, ולשמור אותו חם. מערבבים לתוך מחבת גדולה יותר של חלב את הסוכר שנותר, שעועית וניל וזרעים, והאורז. חום נמוך יותר לבשל, ערבוב כל הזמן, עד האורז הוא רך, על 20 דקות.
מוסיפים את החלב השמור, גרידת לימון, חמאה ומלח. מערבבים היטב ולהסיר מהחום. זה צריך להיות יותר עקביות נוזלית מאשר ריזוטו רגיל.
כדי לשרת, שכבת פודינג אורז ותערובת תות בכוסות ברורות גבוהות. לְצַנֵן.