פודינג אפוי
פודינג אפוי יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 150 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-6 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך וניל, אגוז מוסקט טחון, סויה וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-35 דקות. נסו פודינג קוקוס אפוי, פודינג פטריות אפוי, ו פודינג אפוי בקרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. בקערה בינונית, מערבבים יחד ביצים, סוכר, וניל ומלח. מערבבים בהדרגה בסומילק חם.
ב 13x9 אינץ ' פאן, מקום 6 (6-עוז) כוסות פודינג.
יוצקים תערובת סויה באופן שווה לתוך כוסות; מפזרים אגוז מוסקט. בזהירות במקום מחבת עם כוסות בתנור.
יוצקים מספיק מים חמים מאוד למחבת, נזהרים לא להתיז מים לתוך כוסות, עד המים הוא בתוך 1/2 אינץ ' של צמרות כוסות.
אופים 50 עד 60 דקות או עד סכין מוכנס באמצע הדרך בין מרכז קצה יוצא כמעט נקי (כמות קטנה של פודינג תיצמד סכין). באמצעות מלקחיים או תופס צמרות של ramekins עם מחזיק סיר, בזהירות להעביר כוסות מתלה קירור. מגניב 30 דקות.
מכסים בחוזקה עם ניילון נצמד; מקררים עד צונן, לפחות 4 שעות אבל לא יותר מ 2 ימים. כדי לשרת, לחשוף כוסות; למרוח בעדינות כל עיבוי על פודינג עם מגבת נייר.