קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג בננה

פודינג בננה
פודינג בננה יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 291 קלוריות. גשו לסופר וקנו חלב, וופלים וניל, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. נסו איך להכין פודינג צ'יה-ותות בננה צ' יה פודינג פרפה, עוגת פודינג בננה, ו פודינג בננה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא את חלמונים ביצה, סוכר, קורנפלור, ומלח יחד בקערה בינונית ולהניח בצד. מביאים את החלב לרתיחה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הסר מהחום וקצף קצת בכל פעם לתערובת הביצה. לאחר החלק התחתון של הקערה חם, לאט לטאטא את החלב החם הנותר.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים את התערובת בחזרה לתוך סיר בינוני נקי (ניקוי הסיר מונע את הפודינג מלצרוב), מוסיפים את ליקר הבננה, ולטפטף מעל חום בינוני-נמוך עד שהוא מתעבה, על 2 דקות. מבשלים בזמן כל הזמן לטאטא עד הפודינג מבריק ועבה למדי, 1 1/2 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ליקר בננהליקר בננה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
להעביר את הפודינג לקערה נקייה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את הוניל והחמאה ומעבירים בעדינות עד שהחמאה נמסה לחלוטין ומאוגדת. לחץ על פיסת פלסטיק לעטוף על פני השטח של הפודינג כדי למנוע עור להיווצר. מקררים למשך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
בעוד הפודינג קובע, מחממים את התנור ל 325 ° F. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר קלף ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את הוופלים בשקית פלסטיק resealable חותם (ודא שאין אוויר בשקית לפני האיטום). באמצעות מערוך או סיר שטוח תחתית או סיר, למחוץ את הוופלים וניל עד שהם קרקע גס.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות קצוצות, אופציונלי (ייתכן שלא תזדקקו לאלה אם הצלחתם להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)חמוציות מיובשות קצוצות, אופציונלי (ייתכן שלא תזדקקו לאלה אם הצלחתם להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
עוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניותעוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניות
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מעבירים אותם לקערה קטנה ומערבבים את הסוכר, הקינמון והמלח. השתמש בכפית כדי לערבב באופן שווה את החמאה המומסת, להעביר את תבנית האפייה מוכנה, וטוסט בתנור עד חום וריחני, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר. (הפירורים ניתן לאחסן במיכל אטום עד 5 ימים בטמפרטורת החדר או קפוא עד 2 חודשים; מחדש פריך בתנור 325°f עבור 6 עד 7 דקות במידת הצורך.)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
חותכים את הבננות במחצית לרוחב ולאחר מכן לחתוך לחצי לאורכו כך שיש לך 4 רבעים. חותכים את רבעי הבננה לרוחב לחתיכות 1/2 אינץ ' ולחלק בין 6 כוסות פודינג או כוסות מרטיני (מפזרים לסחוט מיץ לימון אם אתה רוצה—זה עוזר למנוע בראונינג).
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'
2
לטאטא את הפודינג עד שהוא רך וחלק, על 30 שניות, ולאחר מכן לחלק אותו בין כוסות פודינג. למעלה עם תערובת וופל וניל ומגישים. (אם לא הוגש מיד, הפודינג ישמור במקרר עד 3 ימים, עם ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
(55 ופלים)(55 ופלים)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מפזרים את הפירורים על רק לפני ההגשה.)
4
Reprinted with permission from DamGood
5
מתוק: קינוחים כדי לספק את השן המתוקה שלך, בסגנון ניו אורלינס על ידי דוד גואה ורקל פלזל, © November 2009 Taunton Press