קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג בננה

פודינג בננה
פודינג בננה יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 291 קלוריות. גשו לסופר וקנו חלב, וופלים וניל, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. נסו איך להכין פודינג צ'יה-ותות בננה צ' יה פודינג פרפה, עוגת פודינג בננה, ו פודינג בננה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא את חלמונים ביצה, סוכר, קורנפלור, ומלח יחד בקערה בינונית ולהניח בצד. מביאים את החלב לרתיחה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הסר מהחום וקצף קצת בכל פעם לתערובת הביצה. לאחר החלק התחתון של הקערה חם, לאט לטאטא את החלב החם הנותר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים את התערובת בחזרה לתוך סיר בינוני נקי (ניקוי הסיר מונע את הפודינג מלצרוב), מוסיפים את ליקר הבננה, ולטפטף מעל חום בינוני-נמוך עד שהוא מתעבה, על 2 דקות. מבשלים בזמן כל הזמן לטאטא עד הפודינג מבריק ועבה למדי, 1 1/2 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ליקר בננהליקר בננה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
להעביר את הפודינג לקערה נקייה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את הוניל והחמאה ומעבירים בעדינות עד שהחמאה נמסה לחלוטין ומאוגדת. לחץ על פיסת פלסטיק לעטוף על פני השטח של הפודינג כדי למנוע עור להיווצר. מקררים למשך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
1
בעוד הפודינג קובע, מחממים את התנור ל 325 ° F. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר קלף ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את הוופלים בשקית פלסטיק resealable חותם (ודא שאין אוויר בשקית לפני האיטום). באמצעות מערוך או סיר שטוח תחתית או סיר, למחוץ את הוופלים וניל עד שהם קרקע גס.
מרכיבים שתצטרך
קופסה אחת של ופלים וניל (65 עוגיות)קופסה אחת של ופלים וניל (65 עוגיות)
עוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניותעוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מעבירים אותם לקערה קטנה ומערבבים את הסוכר, הקינמון והמלח. השתמש בכפית כדי לערבב באופן שווה את החמאה המומסת, להעביר את תבנית האפייה מוכנה, וטוסט בתנור עד חום וריחני, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר. (הפירורים ניתן לאחסן במיכל אטום עד 5 ימים בטמפרטורת החדר או קפוא עד 2 חודשים; מחדש פריך בתנור 325°f עבור 6 עד 7 דקות במידת הצורך.)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
חותכים את הבננות במחצית לרוחב ולאחר מכן לחתוך לחצי לאורכו כך שיש לך 4 רבעים. חותכים את רבעי הבננה לרוחב לחתיכות 1/2 אינץ ' ולחלק בין 6 כוסות פודינג או כוסות מרטיני (מפזרים לסחוט מיץ לימון אם אתה רוצה—זה עוזר למנוע בראונינג).
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'
2
לטאטא את הפודינג עד שהוא רך וחלק, על 30 שניות, ולאחר מכן לחלק אותו בין כוסות פודינג. למעלה עם תערובת וופל וניל ומגישים. (אם לא הוגש מיד, הפודינג ישמור במקרר עד 3 ימים, עם ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
(55 ופלים)(55 ופלים)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
מפזרים את הפירורים על רק לפני ההגשה.)
4
Reprinted with permission from DamGood
5
מתוק: קינוחים כדי לספק את השן המתוקה שלך, בסגנון ניו אורלינס על ידי דוד גואה ורקל פלזל, © November 2009 Taunton Press