פודינג בננה בסגנון דרומי
צריך קינוח נטול לקטוז וצמחוני? פודינג בננה בסגנון דרומי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 292 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, עוגיות וניל, עמילן תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 24% וזה די גרוע. נסו פודינג בננה טבעוני בסגנון דרומי, פודינג לחם בסגנון דרומי, ו פודינג בננה דרומי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את קורנפלור, סוכר, וסטיביה בסיר בינוני. מערבבים את soymilk ולהתחיל חימום על חום בינוני. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה רותחים.
מוסיפים את הבננה המעוכה ומבשלים, מערבבים, עוד דקה אחת.
הסר מהחום ומערבבים בתמציות וניל ורום. בשורה התחתונה של צלחת אפייה 1 1/2 ליטר עם עוגיות וניל. תחתוך את אחת הבננות כדי לכסות את העוגיות.
יוצקים בערך חצי מהפודינג על הבננות. חזור על שכבות העוגיות, הבננות והפודינג, שומר חלק מהעוגיות ומניח אותם סביב קצה המנה. מקררים עד שמצוננים לגמרי.