קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

פודינג ג'ינג'ר

פודינג ג'ינג'ר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג ג'ינג'ר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 233 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, תמצית ונילן, קליפת לימון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו פודינג ג'ינג'ר לימון, פודינג טופו זנגביל, ו פודינג אורז חום ג'ינג'ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 2 1/2 כוסות חלב וג ' ינג ' ר בסיר בינוני; להביא רתיחה מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום; תן לעמוד 5 דקות.
3
מערבבים 1/2 כוס חלב, סוכר, קורנפלור, מלח וחלמון ביצה בקערה בינונית, ומערבבים עם מקצף עד מעורבב היטב. בהדרגה מערבבים רבע מתערובת החלב החם לתערובת ביצים; מוסיפים לתערובת החלב הנותרת, ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה על חום בינוני; לבשל 1 דקה או עד עבה ושמנת, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
חלבחלב
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
הסר תערובת מחום; מערבבים בחמאה, קליפה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
בקרבקר
5
יוצקים לתוך קערה; לכסות את פני השטח של הפודינג עם ניילון נצמד. לְצַנֵן.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה