פודינג דולסה דה לצ'ה
Dulce De Leche פודינג נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלב מרוכז, מלח, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 238 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פודינג אורז דולצ'ה, בננה-פודינג לחם Dulce de Leche, ו פודינג לחם דלעת עם Dulce de Leche (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פחית unopened14-אונקיה של חלב מרוכז ממותק בסיר קטן. למלא את הסיר עם מים עד שהוא מגיע 3/4 של הדרך במעלה הצדדים של הפחית.
להביא את הסיר לרתיחה על חום גבוה, ואז להפוך לרתיחה חזקה.
תן להתבשל לפחות 3 שעות ועד 5 שעות, מרפרף את הפחית כל 30 דקות והוספת מים יותר בכל פעם שהרמה יורדת לנקודת האמצע בצדי הפחית.
באמצעות מרים צנצנת, מלקחיים, או כפפת תנור חסינת חום, להסיר יכול מן המים ולתת מגניב בטמפרטורת החדר עד קל להתמודד, 30 דקות.הערה: אתה צריך שתי פחיות' שווה dulce de leche למתכון זה, אז או להשתמש בסיר רחב מספיק כדי להכיל שתי פחיות עם חדר, או לשמור על שני סירים קטנים הולכים באותו הזמן.
כדי להפוך את הפודינג: בסיר בינוני להקציף במרץ יחד את החלב, שמנת כבדה, קורנפלור, חלמונים ביצה, סוכר חום, ומלח.
מבשלים מעל חום בינוני גבוה, מקציפים כל הזמן, עד עבה, 5-6 דקות. (ברגע שאתה יכול להרים את הקצף מן הפודינג וזה משאיר צל קלוש, זה נעשה; פודינג זה ייראה הרבה יותר עבה מאחרים, אבל ברגע שאתה מוסיף את הרוטב זה יהיה דק החוצה.)
מסננים את הפודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, הקשה על פודינג דרך מסננת עם מרית סיליקון.
להקציף את dulce de leche ישירות לתוך בסיס פודינג חם עד משולב באופן מלא.
מגניב בטמפרטורת החדר במשך 10 דקות. לחץ על שכבת פלסטיק לעטוף על פני השטח של הפודינג, וצינה לחלוטין במקרר, 2 שעות.