קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

פודינג דולסה דה לצ'ה

פודינג דולסה דה לצ'ה
Dulce De Leche פודינג נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלב מרוכז, מלח, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 238 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פודינג אורז דולצ'ה, בננה-פודינג לחם Dulce de Leche, ו פודינג לחם דלעת עם Dulce de Leche (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים פחית unopened14-אונקיה של חלב מרוכז ממותק בסיר קטן. למלא את הסיר עם מים עד שהוא מגיע 3/4 של הדרך במעלה הצדדים של הפחית.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
להביא את הסיר לרתיחה על חום גבוה, ואז להפוך לרתיחה חזקה.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
תן להתבשל לפחות 3 שעות ועד 5 שעות, מרפרף את הפחית כל 30 דקות והוספת מים יותר בכל פעם שהרמה יורדת לנקודת האמצע בצדי הפחית.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
באמצעות מרים צנצנת, מלקחיים, או כפפת תנור חסינת חום, להסיר יכול מן המים ולתת מגניב בטמפרטורת החדר עד קל להתמודד, 30 דקות.הערה: אתה צריך שתי פחיות' שווה dulce de leche למתכון זה, אז או להשתמש בסיר רחב מספיק כדי להכיל שתי פחיות עם חדר, או לשמור על שני סירים קטנים הולכים באותו הזמן.
מרכיבים שתצטרך
Dulce De LecheDulce De Leche
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
כדי להפוך את הפודינג: בסיר בינוני להקציף במרץ יחד את החלב, שמנת כבדה, קורנפלור, חלמונים ביצה, סוכר חום, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
מבשלים מעל חום בינוני גבוה, מקציפים כל הזמן, עד עבה, 5-6 דקות. (ברגע שאתה יכול להרים את הקצף מן הפודינג וזה משאיר צל קלוש, זה נעשה; פודינג זה ייראה הרבה יותר עבה מאחרים, אבל ברגע שאתה מוסיף את הרוטב זה יהיה דק החוצה.)
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מסננים את הפודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, הקשה על פודינג דרך מסננת עם מרית סיליקון.
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
להקציף את dulce de leche ישירות לתוך בסיס פודינג חם עד משולב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
Dulce De LecheDulce De Leche
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
מגניב בטמפרטורת החדר במשך 10 דקות. לחץ על שכבת פלסטיק לעטוף על פני השטח של הפודינג, וצינה לחלוטין במקרר, 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות