קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

פודינג דולסה דה לצ'ה

פודינג דולסה דה לצ'ה
Dulce De Leche פודינג נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלב מרוכז, מלח, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 238 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פודינג אורז דולצ'ה, בננה-פודינג לחם Dulce de Leche, ו פודינג לחם דלעת עם Dulce de Leche (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים פחית unopened14-אונקיה של חלב מרוכז ממותק בסיר קטן. למלא את הסיר עם מים עד שהוא מגיע 3/4 של הדרך במעלה הצדדים של הפחית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
להביא את הסיר לרתיחה על חום גבוה, ואז להפוך לרתיחה חזקה.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
תן להתבשל לפחות 3 שעות ועד 5 שעות, מרפרף את הפחית כל 30 דקות והוספת מים יותר בכל פעם שהרמה יורדת לנקודת האמצע בצדי הפחית.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
באמצעות מרים צנצנת, מלקחיים, או כפפת תנור חסינת חום, להסיר יכול מן המים ולתת מגניב בטמפרטורת החדר עד קל להתמודד, 30 דקות.הערה: אתה צריך שתי פחיות' שווה dulce de leche למתכון זה, אז או להשתמש בסיר רחב מספיק כדי להכיל שתי פחיות עם חדר, או לשמור על שני סירים קטנים הולכים באותו הזמן.
מרכיבים שתצטרך
Dulce De LecheDulce De Leche
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
כדי להפוך את הפודינג: בסיר בינוני להקציף במרץ יחד את החלב, שמנת כבדה, קורנפלור, חלמונים ביצה, סוכר חום, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
מבשלים מעל חום בינוני גבוה, מקציפים כל הזמן, עד עבה, 5-6 דקות. (ברגע שאתה יכול להרים את הקצף מן הפודינג וזה משאיר צל קלוש, זה נעשה; פודינג זה ייראה הרבה יותר עבה מאחרים, אבל ברגע שאתה מוסיף את הרוטב זה יהיה דק החוצה.)
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
מסננים את הפודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, הקשה על פודינג דרך מסננת עם מרית סיליקון.
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
להקציף את dulce de leche ישירות לתוך בסיס פודינג חם עד משולב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
Dulce De LecheDulce De Leche
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
מגניב בטמפרטורת החדר במשך 10 דקות. לחץ על שכבת פלסטיק לעטוף על פני השטח של הפודינג, וצינה לחלוטין במקרר, 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות