פודינג דלעת ללא אפייה
פודינג דלעת ללא אפייה נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 125 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאת דלעת, מחית דלעת, אגוזי פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פודינג דלעת אפוי בקליפה דלעת, אפיית פודינג קישואים, ו פודינג דלעת (מתכונים דומים).
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
הקינוח עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "