פודינג דלעת עם ציפוי שביר
פודינג דלעת עם ציפוי שביר הכנת המתכון לוקחת כ 55 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 318 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם וניל, מלח, בוטנים פריכים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו פודינג דלעת עם ציפוי שביר, פודינג דלעת עם ציפוי שביר, ו פשטידות דלעת ללא סרטנים בודדים (Aka פודינג דלעת) (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 325°f. ספריי 6 (6-עוז) כוסות פודינג או ramekins עם ספריי בישול.
בבלנדר, מניחים את כל החומרים למעט בוטנים פריכים. כיסוי; תהליך במהירות גבוהה רק עד חלקה.
יוצקים תערובת באופן שווה לתוך כוסות פודינג.
מניחים כוסות במחבת 13x9 אינץ' ; מניחים מחבת בתנור. בזהירות לשפוך מים חמים מאוד למחבת בתוך 1/2 אינץ ' של צמרות כוסות.
אופים 45 דקות או עד סכין מוכנס באמצע הדרך בין מרכז קצה יוצא נקי. בזהירות להעביר כוסות מים מתלה קירור באמצעות מלקחיים; מגניב לחלוטין.
כיסוי; להכניס למקרר לפחות 8 שעות.
מפזרים כל פודינג עם 2 כפיות בוטנים פריכים לפני ההגשה.