קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג הודי

פודינג הודי
פודינג הודי הוא קינוח שמגיש 8. מנה אחת מכילה 456 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. מתכון זה מתוך מתכונים פשוט דורש מולסה, סוכר מגורען, קמח תירס, וגלידת vanillan. 2145 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -35 דקות. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. פודינג הודי, פודינג הודי, ו פודינג הודי דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
לחלוט את החלב והחמאה: לחלוט את החלב והחמאה בדוד כפול גדול. או לחמם את החלב והחמאה במשך 5 או 6 דקות על חום גבוה במיקרוגל, עד שהוא רותח, ולאחר מכן להעביר אותו לסיר על הכיריים. שמור על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
מיקרוגלמיקרוגל
כירייםכיריים
סירסיר
2
מחממים תנור ל 121°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
הפוך בסיס חלב קמח תירס: בקערה נפרדת, לערבב קמח תירס, קמח, ומלח; מערבבים בדבשה. דק את התערובת עם כ 1/2 כוס חלב צרוב, כמה כפות בכל פעם, ולאחר מכן בהדרגה להוסיף את התערובת בחזרה לסיר הגדול של חלב צרוב. מבשל, ערבוב עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
מולסהמולסה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בסיסבסיס
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
סירסיר
4
מזג את הביצים, לשלב עם תערובת קמח תירס חלב: למתן את הביצים על ידי הוספת לאט חצי כוס של תערובת קמח תירס חלב חם לביצים מכות, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
מוסיפים את תערובת הביצים בחזרה עם תערובת חלב חם קמח תירס, מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
חלבחלב
ביצהביצה
6
מוסיפים סוכר, תבלינים, צימוקים אם משתמשים: מערבבים את הסוכר והתבלינים, עד חלקה. בשלב זה, אם התערובת היא גושית, אתה יכול להפעיל אותו דרך בלנדר כדי להחליק את זה. מערבבים בצימוקים (אופציונלי).
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
תבליניםתבלינים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
1
יוצקים לתוך 2 1/2 ליטר תבשיל רדוד.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
2
אופים במשך 2 שעות ב 121°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מגניב במשך שעה: לאפשר את הפודינג להתקרר כשעה להיות במיטבו. זה צריך להיות מחומם לטמפרטורה חמה אם זה כבר צונן.
4
מגישים עם קצפת או גלידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת ונילגלידת וניל
קצפתקצפת

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

ניתן לזווג פודינג עם קרם שרי, מוסקאטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.