פודינג הודי
פודינג הודי הוא קינוח שמגיש 8. מנה אחת מכילה 456 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. מתכון זה מתוך מתכונים פשוט דורש מולסה, סוכר מגורען, קמח תירס, וגלידת vanillan. 2145 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -35 דקות. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. פודינג הודי, פודינג הודי, ו פודינג הודי דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
לחלוט את החלב והחמאה: לחלוט את החלב והחמאה בדוד כפול גדול. או לחמם את החלב והחמאה במשך 5 או 6 דקות על חום גבוה במיקרוגל, עד שהוא רותח, ולאחר מכן להעביר אותו לסיר על הכיריים. שמור על חום בינוני.
הפוך בסיס חלב קמח תירס: בקערה נפרדת, לערבב קמח תירס, קמח, ומלח; מערבבים בדבשה. דק את התערובת עם כ 1/2 כוס חלב צרוב, כמה כפות בכל פעם, ולאחר מכן בהדרגה להוסיף את התערובת בחזרה לסיר הגדול של חלב צרוב. מבשל, ערבוב עד מעובה.
מזג את הביצים, לשלב עם תערובת קמח תירס חלב: למתן את הביצים על ידי הוספת לאט חצי כוס של תערובת קמח תירס חלב חם לביצים מכות, לטאטא כל הזמן.
מוסיפים את תערובת הביצים בחזרה עם תערובת חלב חם קמח תירס, מערבבים לשלב.
מוסיפים סוכר, תבלינים, צימוקים אם משתמשים: מערבבים את הסוכר והתבלינים, עד חלקה. בשלב זה, אם התערובת היא גושית, אתה יכול להפעיל אותו דרך בלנדר כדי להחליק את זה. מערבבים בצימוקים (אופציונלי).
יוצקים לתוך 2 1/2 ליטר תבשיל רדוד.
אופים במשך 2 שעות ב 121°.
מגניב במשך שעה: לאפשר את הפודינג להתקרר כשעה להיות במיטבו. זה צריך להיות מחומם לטמפרטורה חמה אם זה כבר צונן.
מגישים עם קצפת או גלידת וניל.