פודינג הודי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של הודיים, אז תנו הזדמנות ל פודינג הודי. אתה מקבל קינוח שמגיש 5. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 434 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . אם יש לכם חלב, קמח תירס, מולסה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פודינג הודי, פודינג הודי, ו פודינג הודי.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 1 1/2 ליטר.
לחלוט 3 1/2 כוסות חלב בחלק העליון של דוד כפול על חום ישיר.
מערבבים קמח תירס עם הנותרים 1 כוס חלב, ומערבבים את התערובת לתוך חלב רותח, ערבוב כל הזמן.
מניחים את תערובת החלב לתוך החלק העליון של הדוד הכפול ומבשלים במשך 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים חמאה, מולסה, מלח, סוכר וקינמון לתוך התערובת.
יוצקים לתוך צלחת אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 1 1/2 שעות.
יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ
הודי ניתן לזווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שלד גרונר Veltliner (1 ליטר). יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![שלד גרונר Veltliner (1 ליטר)]()
שלד גרונר Veltliner (1 ליטר)
טרי, פירותי, ומעל לכל, מזון ידידותי, שלנו Grüner Veltliner ("Gru-Vee" בקיצור) מראה את הקסמים שהופכים את הענבים האהוב של אוסטריה יין לבן זני. יין עסיסיסי עם טעמי פירות נפץ, זרמים תחתיים מינרליים קלים, וגימור מלא, רחב ידיים.