פודינג הלחם של סבתא
אם יש לך בערך 1 שעה ו 10 דקות לבלות במטבח, פודינג הלחם של סבתא עשוי להיות סופר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים.. לקינוח הזה יש 212 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. 21 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם עמילן תירס, חלמונים, קרועים בני יום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 32%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פודינג הלחם של סבתא, פודינג לחם של סבתא עם רוטב לימון, ו לחם ריבת הג'ינג'ר של סבתא שלי ופודינג חמאה.
הוראות
לפודינג, שלבו את חמשת המרכיבים הראשונים בקערה גדולה.
מוסיפים לחם וצימוקים; מערבבים היטב. הופכים ל-9 אינץ ' משומן. תבנית אפייה מרובעת.
אופים בחום של 350 למשך 50 דקות.
בינתיים, לרוטב, שלבו חלמונים, סוכר ועמילן תירס בחלק העליון של דוד כפול. מוסיפים חלב בהדרגה, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים מעל מים רותחים תוך ערבוב מתמיד עד שהתערובת מסמיכה ומצפה כף מתכת.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה וניל.
מגישים פודינג ורוטב חם או צונן.
יין מומלץ: מדיירה, Pedro Ximenez
ניתן לשלב פודינג לחם עם מדיראן ופדרו שימפנסנז. טעמו המתוק והאגוזי של פדרו שיממפנז עם תווי תאנים וקרמל משתלב כל כך טוב עם פודינג לחם. מדיראן היא אפשרות נוספת-תוכלו אפילו למצוא מתכונים באמצעות מדיראן בפודינג הלחם! אתה יכול לנסות את לורן-פרייה לה קובי ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.
![לורנט-פריר לה קובי ברוט]()
לורנט-פריר לה קובי ברוט
היין מגיע ממיץ הענבים הטהור ביותר והוא לבדו מאפשר ללורן-פרייה ליצור' לה קובצ 'ה', שמפניה של עדינות רבה ורעננות יפה המתקבלת לאחר תהליך הזדקנות ארוך במרתפים שלנו.צבע זהב חיוור. בועות בסדר להאכיל מוס מתמשך. אף עדין עם רמזים של הדרים טריים ופרחים לבנים. מורכבות היין מתבטאת בתווים רצופים כמו אפרסק גפן ותווי פירות לבנים. איזון מושלם בין רעננות לעדינות עם טעמים פירותיים נוכחים מאוד בגימור.יין טרי וטהור זה מושלם לאפסטריטיף. תווי ההדרים והפירות הלבנים שלו והאיזון המדהים שלו הנתמך על ידי תסיסה עדינה, הופכים אותו לליווי אידיאלי לעופות ולדגים המשובחים ביותר.