קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

פודינג חמאה

פודינג חמאה
פודינג חמאה נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 275 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 13 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם עמילן תירס, תמצית ונילן, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו פודינג חמאה, פודינג חמאה, ו פודינג חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת ערבוב, רצוי אחד עם זרבובית קטנה על זה, להקציף יחד 1/2 כוס החלב, חלמונים ביצה, סוכר חום קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
הוסף קמצוץ מלח אם desired.In סיר כבד ויבש, מחממים את 2 1/2 כוסות החלב הנותרים מעל בינוני עד שהוא מתחיל לבעבע סביב הצדדים. באמצעות חצי כוס למדוד, לגרוף חצי כוס חלב חם לטאטא אותו לתוך תערובת חלמון הביצה; לחזור פעמיים, מדידה על ½ כוס חלב ולטפטף אותו לתוך תערובת חלמון הביצה.עכשיו לשפוך את חלמון ביצה / תערובת חלב חם בחזרה לסיר עם החלב החם הנותרים. לשמור על חום בינוני ומבשל, ערבוב לעתים קרובות מאוד, עד שהוא מתחיל להתעבות ומרתיחים. להרתיח, לטאטא כל הזמן, במשך שתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
הסר מהחום ומערבבים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
4
בואו מגניב במשך כדקה, ולאחר מכן להוסיף תמצית וניל. מסננים לתוך קערה. אם אין לך מסננת ולא אכפת לך כמה גושים, אתה יכול לדלג על שלב זה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים גיליון נייר שעווה על קערת הפודינג ולתת לו להתקרר בטמפרטורת החדר במשך כמה דקות או עד שאתה מרגיש בטוח שזה מגניב מספיק כדי לשים במקרר מבלי לחמם את המקרר שלך. צמרמורת במשך כ -3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך