פודינג טופי דביק יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 346 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. אם יש לכם סוכר חום, תמצית vanillan, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: ממש חטא! פודינג טופי דביק עם רוטב פקאן טופי, פודינג טופי דביק עם רוטב טופי פורט, ו פודינג טופי דביק.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל 8 (6-אונקיה) ramekins עם חמאה וקמח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
Planters® אגוזי פקאן
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
רוטב פונזו מוכן
2
מערבבים תאריכים, מים וסודה לשתייה בסיר קטן על אש גבוהה. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מן החום ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(כל המטרה עובדת גם)
תאריכים
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק, מופשרת
3
מניחים מלח וקמח בקערה בינונית, מקציפים לשלב, ומניחים בצד. להביא סיר בינוני של מים לרתיחה מעל חום גבוה לאמבט מים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
4
מערבבים חמאה וסוכר חום בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט והכה במהירות בינונית עד אור ואוורירי, על 5 דקות, עוצרים מדי פעם כדי לגרד את הצדדים של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות נקטרינות טריות פרוסות דק קלופות
Planters® אגוזי פקאן
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
5
להוסיף תמצית וניל, ואז להכות ביצים אחד בכל פעם, רק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
קרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשה
6
הסר את הקערה מן המיקסר ומערבבים בתערובת תאריך עד בשילוב היטב, ולאחר מכן מערבבים בתערובת קמח עד רק incorporated (לא overmix).מחלקים את הבלילה באופן שווה בין ramekins מוכן ולהגדיר אותם במחבת צלייה או צלחת אפייה (סביר להניח שיהיה עליך להשתמש הן צלחת 13-by-9-אינץ 'צלחת 8-by-8 אינץ' כדי להתאים את כולם).
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
תאריכים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס פרי למריחה אוכמניות ללא גרעינים
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
7
יוצקים מים רותחים לתוך החלק התחתון של צלחות האפייה עד שהוא מגיע באמצע הדרך את הצדדים של ramekins. בזהירות רבה מניחים את צלחות האפייה על המדף המרכזי של התנור.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
רוטב פונזו מוכן
8
אופים עד למרכז כל עוגה הוא רק להגדיר ובוחן עוגה מוכנס באמצע כל יוצא נקי, על 50 עד 60 דקות. בינתיים, להכין את רוטב טופי.לרוטב הטופי: ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית. כאשר הוא קצף, להוסיף סוכר חום ותמצית וניל או זרעים, מערבבים פעם אחת, וחום עד מבעבע וצבע סירופ מייפל, על 5 דקות.בזהירות להוסיף קרם בזרם איטי תוך ערבוב, ומבשלים עד בועות הרוטב מעלה מגביר נפח, על 2 דקות; להסיר מן החום.כאשר העוגות מוכנות, להסיר את ramekins מהתנור ומניחים על מתלה קירור לבוא לטמפרטורת החדר. לאחר העוגות קרירות, להפעיל סכין סביב ההיקף של כל והפוך כדי להסיר מן ramekins, ואז למקם זקוף על צלחת הגשה.