קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג טופי דביק

פודינג טופי דביק
פודינג טופי דביק יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 346 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. אם יש לכם סוכר חום, תמצית vanillan, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: ממש חטא! פודינג טופי דביק עם רוטב פקאן טופי, פודינג טופי דביק עם רוטב טופי פורט, ו פודינג טופי דביק.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל 8 (6-אונקיה) ramekins עם חמאה וקמח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
Planters® אגוזי פקאןPlanters® אגוזי פקאן
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
2
מערבבים תאריכים, מים וסודה לשתייה בסיר קטן על אש גבוהה. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מן החום ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(כל המטרה עובדת גם)(כל המטרה עובדת גם)
תאריכיםתאריכים
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק, מופשרתעוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק, מופשרת
3
מניחים מלח וקמח בקערה בינונית, מקציפים לשלב, ומניחים בצד. להביא סיר בינוני של מים לרתיחה מעל חום גבוה לאמבט מים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
4
מערבבים חמאה וסוכר חום בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט והכה במהירות בינונית עד אור ואוורירי, על 5 דקות, עוצרים מדי פעם כדי לגרד את הצדדים של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות נקטרינות טריות פרוסות דק קלופות2 כוסות נקטרינות טריות פרוסות דק קלופות
Planters® אגוזי פקאןPlanters® אגוזי פקאן
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
5
להוסיף תמצית וניל, ואז להכות ביצים אחד בכל פעם, רק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
קרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשהקרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשה
6
הסר את הקערה מן המיקסר ומערבבים בתערובת תאריך עד בשילוב היטב, ולאחר מכן מערבבים בתערובת קמח עד רק incorporated (לא overmix).מחלקים את הבלילה באופן שווה בין ramekins מוכן ולהגדיר אותם במחבת צלייה או צלחת אפייה (סביר להניח שיהיה עליך להשתמש הן צלחת 13-by-9-אינץ 'צלחת 8-by-8 אינץ' כדי להתאים את כולם).
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
תאריכיםתאריכים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס פרי למריחה אוכמניות ללא גרעינים1 כוס פרי למריחה אוכמניות ללא גרעינים
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
7
יוצקים מים רותחים לתוך החלק התחתון של צלחות האפייה עד שהוא מגיע באמצע הדרך את הצדדים של ramekins. בזהירות רבה מניחים את צלחות האפייה על המדף המרכזי של התנור.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
8
אופים עד למרכז כל עוגה הוא רק להגדיר ובוחן עוגה מוכנס באמצע כל יוצא נקי, על 50 עד 60 דקות. בינתיים, להכין את רוטב טופי.לרוטב הטופי: ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית. כאשר הוא קצף, להוסיף סוכר חום ותמצית וניל או זרעים, מערבבים פעם אחת, וחום עד מבעבע וצבע סירופ מייפל, על 5 דקות.בזהירות להוסיף קרם בזרם איטי תוך ערבוב, ומבשלים עד בועות הרוטב מעלה מגביר נפח, על 2 דקות; להסיר מן החום.כאשר העוגות מוכנות, להסיר את ramekins מהתנור ומניחים על מתלה קירור לבוא לטמפרטורת החדר. לאחר העוגות קרירות, להפעיל סכין סביב ההיקף של כל והפוך כדי להסיר מן ramekins, ואז למקם זקוף על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
2 כוסות נקטרינות טריות פרוסות דק קלופות2 כוסות נקטרינות טריות פרוסות דק קלופות
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
Planters® אגוזי פקאןPlanters® אגוזי פקאן
טופי.טופי.
1 עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק (30 אונקיות), מופשרת1 עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק (30 אונקיות), מופשרת
בוטנים טחונים דקבוטנים טחונים דק
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
פרי למריחה של פטל שחור ללא גרעיניםפרי למריחה של פטל שחור ללא גרעינים
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק, מופשרתעוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק, מופשרת
צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפויצ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי
9
מגישים את העוגות בטמפרטורת החדר או מעט מחומם, מכוסה ברוטב טופי חם.
מרכיבים שתצטרך
טופי.טופי.
בוטנים טחונים דקבוטנים טחונים דק