פודינג טופי דביק עם רוטב טופי פורט
פודינג טופי דביק עם רוטב טופי פורט הוא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. גשו לסופר וקנו קלויים ופיסטוקים, סודה לשתיה, מולסה קלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו ממש חטא! פודינג טופי דביק עם רוטב פקאן טופי, פודינג טופי דביק עם רוטב חמאה, ו פודינג תאריך דביק עם רוטב טופי (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הפודינג: התאם את מתלה התנור למיקום באמצע וחמם תנור ל 177°. גריז מחבת אפייה עגולה 9 אינץ ' עם 1 כף חמאה. הגדר מחבת גדולה צלייה מרופדת במגבת מטבח נקייה. להביא קומקום או סיר בינוני של מים לרתיחה מעל חום גבוה.
מביאים שזיפים מיובשים ופורט לרתיחה מעל חום בינוני גבוה בסיר קטן. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד הנוזל מופחת מעט שזיפים הם שמנמנים, 8 עד 10 דקות. מערבבים וניל.
הסר מחום וקריר מעט, כ -10 דקות.
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח.
Pulse שזיפים מיובשים, בישול נוזלי, סוכר חום, גרידת לימון במעבד מזון עד הקרקע כדי משחה.
מוסיפים ביצים ודופק מספר פעמים עד לשלב ביסודיות. עם מכונת ריצה, יוצקים הנותרים 4 כפות חמאה מומסת.
העברת תערובת שזיפים לקערה גדולה. עם מרית גומי, לקפל בתערובת קמח.
לגרד את הבלילה למחבת מוכנה.
הוסף מספיק מים רותחים כדי להגיע על חצי עד הצדדים של מחבת. מכסה צליית מחבת בחוזקה עם רדיד אלומיניום.
אופים עד tester מוכנס במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים מצורפים, 40 עד 50 דקות. מיד להסיר מחבת מאמבט מים ולהגדיר על מתלה חוט (לשמור מכוסה).
עבור רוטב טופי הנמל: חמאה להמס בסיר בינוני על חום בינוני.
מוסיפים סוכר חום ומלח ומקציפים עד חלקה. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר הוא מומס תערובת נראה נפוח, 3 עד 4 דקות. יוצקים לאט שמנת, נמל, מולסה ולהקציף לשלב. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד קצף, על 3 דקות. מערבבים במיץ לימון.
לתקוע עוגה עם סכין קיצוץ או שיפוד, ולאחר מכן, יוצקים רוטב טופי על פודינג להתפשט באופן שווה עם מרית גומי. אפשר להתקרר מעט, כ -10 דקות, ולאחר מכן לגרוף חלקים ומפזרים (אופציונלי) פיסטוקים ומלח מלדון.
שאריות ניתן בקירור עד 3 ימים; הקפד מנות מיקרוגל עד מחומם דרך לפני ההגשה.