קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

פודינג טפיוקה כתום

פודינג טפיוקה כתום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג טפיוקה כתום. מנה אחת מכילה 275 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. אם יש לכם תפוזי טבור, חלב, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פודינג קוקוס טפיוקה עם תפוז דם, פודינג טפיוקה, ו פודינג טפיוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
דק מגרדת מספיק גרידה כתומה כדי למדוד 1 כפית.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
2
חותכים את הקליפה הנותרת ואת הדורית הלבנה מתפוזים בסכין חדה, ואז משליכים.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
חותכים קטעים חופשיים ממברנות, נותנים להם לרדת לתוך קערה, ואז לסחוט מספיק מיץ ממברנות למדוד 3 כפות, הוספת אותו למקטעים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים ליקר ו 2 כפות סוכר וזורקים עם קטעים.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
5
בואו macerate 20 דקות.
6
בעוד כתום מקטעים macerate, לבשל טפיוקה, חלב, גרידה גרידה, 1/3 כוס סוכר, ו 1/8 כפית מלח בסיר בינוני כבד על חום בינוני, ערבוב, עד הסוכר מומס. מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך ומבשלים בעדינות, תוך ערבוב כל הזמן, עד מעובה, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
טפיוקה.טפיוקה.
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מסננים מקטעים כתומים במסננת על סיר כדי להוסיף נוזל כדי tapioca( מגזרי מילואים), ואז בעדינות מבשלים, ערבוב כל הזמן, עד פניני tapioca הם שקופים לחלוטין, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
טפיוקה.טפיוקה.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מקציפים יחד חלמונים בקערת מתכת, ולאחר מכן מקציפים בהדרגה פודינג חם לחלמונים. צ ' יל מהיר על ידי הגדרת קערה באמבט קרח ערבוב מדי פעם עד מגניב (פודינג יהיה עבה מאוד).
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
לנצח חלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח באמצעות מיקסר חשמלי עד שהם פשוט להחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
10
מוסיפים את הכף הנותרת סוכר ומכים את הלבנים עד שהם פשוט מחזיקים פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
11
מקציפים קרם בקערה אחרת עם מקצף ניקה עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות. מקפלים לבנים, ואז שמנת, לתוך פודינג בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מחלקים מקטעים כתומים בין 6 כוסות, ramekins, או קערות קטנות העליון עם פודינג. צ ' יל, מכוסה, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
* חלבוני הביצה במתכון זה אינם מבושלים, אשר עשוי להיות חשש אם סלמונלה היא בעיה באזור שלך.* פודינג טפיוקה יכול להיות מקורר עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
טפיוקה.טפיוקה.