פודינג טפיוקה כתום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג טפיוקה כתום. מנה אחת מכילה 275 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. אם יש לכם תפוזי טבור, חלב, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פודינג קוקוס טפיוקה עם תפוז דם, פודינג טפיוקה, ו פודינג טפיוקה (מתכונים דומים).
הוראות
דק מגרדת מספיק גרידה כתומה כדי למדוד 1 כפית.
חותכים את הקליפה הנותרת ואת הדורית הלבנה מתפוזים בסכין חדה, ואז משליכים.
חותכים קטעים חופשיים ממברנות, נותנים להם לרדת לתוך קערה, ואז לסחוט מספיק מיץ ממברנות למדוד 3 כפות, הוספת אותו למקטעים.
מוסיפים ליקר ו 2 כפות סוכר וזורקים עם קטעים.
בעוד כתום מקטעים macerate, לבשל טפיוקה, חלב, גרידה גרידה, 1/3 כוס סוכר, ו 1/8 כפית מלח בסיר בינוני כבד על חום בינוני, ערבוב, עד הסוכר מומס. מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך ומבשלים בעדינות, תוך ערבוב כל הזמן, עד מעובה, כ 10 דקות.
מסננים מקטעים כתומים במסננת על סיר כדי להוסיף נוזל כדי tapioca( מגזרי מילואים), ואז בעדינות מבשלים, ערבוב כל הזמן, עד פניני tapioca הם שקופים לחלוטין, 20 עד 30 דקות.
מקציפים יחד חלמונים בקערת מתכת, ולאחר מכן מקציפים בהדרגה פודינג חם לחלמונים. צ ' יל מהיר על ידי הגדרת קערה באמבט קרח ערבוב מדי פעם עד מגניב (פודינג יהיה עבה מאוד).
לנצח חלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח באמצעות מיקסר חשמלי עד שהם פשוט להחזיק פסגות רכות.
מוסיפים את הכף הנותרת סוכר ומכים את הלבנים עד שהם פשוט מחזיקים פסגות נוקשות.
מקציפים קרם בקערה אחרת עם מקצף ניקה עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות. מקפלים לבנים, ואז שמנת, לתוך פודינג בעדינות אבל ביסודיות.
מחלקים מקטעים כתומים בין 6 כוסות, ramekins, או קערות קטנות העליון עם פודינג. צ ' יל, מכוסה, לפחות 1 שעה.
* חלבוני הביצה במתכון זה אינם מבושלים, אשר עשוי להיות חשש אם סלמונלה היא בעיה באזור שלך.* פודינג טפיוקה יכול להיות מקורר עד 3 ימים.