קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

פודינג טפיוקה כתום

פודינג טפיוקה כתום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג טפיוקה כתום. מנה אחת מכילה 275 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. אם יש לכם תפוזי טבור, חלב, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פודינג קוקוס טפיוקה עם תפוז דם, פודינג טפיוקה, ו פודינג טפיוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
דק מגרדת מספיק גרידה כתומה כדי למדוד 1 כפית.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
2
חותכים את הקליפה הנותרת ואת הדורית הלבנה מתפוזים בסכין חדה, ואז משליכים.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
חותכים קטעים חופשיים ממברנות, נותנים להם לרדת לתוך קערה, ואז לסחוט מספיק מיץ ממברנות למדוד 3 כפות, הוספת אותו למקטעים.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים ליקר ו 2 כפות סוכר וזורקים עם קטעים.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
5
בואו macerate 20 דקות.
6
בעוד כתום מקטעים macerate, לבשל טפיוקה, חלב, גרידה גרידה, 1/3 כוס סוכר, ו 1/8 כפית מלח בסיר בינוני כבד על חום בינוני, ערבוב, עד הסוכר מומס. מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך ומבשלים בעדינות, תוך ערבוב כל הזמן, עד מעובה, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
טפיוקה.טפיוקה.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מסננים מקטעים כתומים במסננת על סיר כדי להוסיף נוזל כדי tapioca( מגזרי מילואים), ואז בעדינות מבשלים, ערבוב כל הזמן, עד פניני tapioca הם שקופים לחלוטין, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
טפיוקה.טפיוקה.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מקציפים יחד חלמונים בקערת מתכת, ולאחר מכן מקציפים בהדרגה פודינג חם לחלמונים. צ ' יל מהיר על ידי הגדרת קערה באמבט קרח ערבוב מדי פעם עד מגניב (פודינג יהיה עבה מאוד).
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
לנצח חלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח באמצעות מיקסר חשמלי עד שהם פשוט להחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
10
מוסיפים את הכף הנותרת סוכר ומכים את הלבנים עד שהם פשוט מחזיקים פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
11
מקציפים קרם בקערה אחרת עם מקצף ניקה עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות. מקפלים לבנים, ואז שמנת, לתוך פודינג בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מחלקים מקטעים כתומים בין 6 כוסות, ramekins, או קערות קטנות העליון עם פודינג. צ ' יל, מכוסה, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
* חלבוני הביצה במתכון זה אינם מבושלים, אשר עשוי להיות חשש אם סלמונלה היא בעיה באזור שלך.* פודינג טפיוקה יכול להיות מקורר עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
טפיוקה.טפיוקה.