קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

פודינג טפיוקה כתום

פודינג טפיוקה כתום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג טפיוקה כתום. מנה אחת מכילה 275 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. אם יש לכם תפוזי טבור, חלב, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פודינג קוקוס טפיוקה עם תפוז דם, פודינג טפיוקה, ו פודינג טפיוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
דק מגרדת מספיק גרידה כתומה כדי למדוד 1 כפית.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
2
חותכים את הקליפה הנותרת ואת הדורית הלבנה מתפוזים בסכין חדה, ואז משליכים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
חותכים קטעים חופשיים ממברנות, נותנים להם לרדת לתוך קערה, ואז לסחוט מספיק מיץ ממברנות למדוד 3 כפות, הוספת אותו למקטעים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים ליקר ו 2 כפות סוכר וזורקים עם קטעים.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5
בואו macerate 20 דקות.
6
בעוד כתום מקטעים macerate, לבשל טפיוקה, חלב, גרידה גרידה, 1/3 כוס סוכר, ו 1/8 כפית מלח בסיר בינוני כבד על חום בינוני, ערבוב, עד הסוכר מומס. מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך ומבשלים בעדינות, תוך ערבוב כל הזמן, עד מעובה, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
טפיוקה.טפיוקה.
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
מסננים מקטעים כתומים במסננת על סיר כדי להוסיף נוזל כדי tapioca( מגזרי מילואים), ואז בעדינות מבשלים, ערבוב כל הזמן, עד פניני tapioca הם שקופים לחלוטין, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
טפיוקה.טפיוקה.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מקציפים יחד חלמונים בקערת מתכת, ולאחר מכן מקציפים בהדרגה פודינג חם לחלמונים. צ ' יל מהיר על ידי הגדרת קערה באמבט קרח ערבוב מדי פעם עד מגניב (פודינג יהיה עבה מאוד).
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
לנצח חלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח באמצעות מיקסר חשמלי עד שהם פשוט להחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
10
מוסיפים את הכף הנותרת סוכר ומכים את הלבנים עד שהם פשוט מחזיקים פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
11
מקציפים קרם בקערה אחרת עם מקצף ניקה עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות. מקפלים לבנים, ואז שמנת, לתוך פודינג בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
מחלקים מקטעים כתומים בין 6 כוסות, ramekins, או קערות קטנות העליון עם פודינג. צ ' יל, מכוסה, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
* חלבוני הביצה במתכון זה אינם מבושלים, אשר עשוי להיות חשש אם סלמונלה היא בעיה באזור שלך.* פודינג טפיוקה יכול להיות מקורר עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
טפיוקה.טפיוקה.