פודינג טפיוקה עם קרם קוקוס וסירופ דקלים-סוכר
ואינו מכיל גלוטן,, מתכון טבעוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 315 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. אם יש לכם חלב קוקוס, סוכר חום, טפיוקה פנינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: סירופ קוקוס וסוכר דקלים עם טפיוקה, פירות טרופיים וקרח מגולח, פנקייק בננה וקוקוס עם סירופ סוכר דקל, ו גלידת קוקוס-דקלי סוכר.
הוראות
מביאים 6 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול ומוסיפים טפיוקה בזרם איטי, תוך ערבוב מתמיד. להרתיח בעדינות, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות.
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, עד טפיוקה הוא שקוף, כ 15 דקות.
הוסף 3 כוסות מים קרים טפיוקה, ולאחר מכן לנקז מסננת גדולה.
מעבירים טפיוקה לקערה גדולה.
הוסף מים קרים לכסות על ידי 2 אינץ ' מערבולת טפיוקה כדי להסיר עודף עמילן.
מסננים טפיוקה במסננת וחוזרים שטיפה.
מסננים טפיוקה שוב לחלק בין 6 מנות. צ ' יל, מכוסה באופן רופף, 10 דקות, או עד סט.
עלי פנדאן מדמיע לרצועות ולקשור רצועות יחד בקשר. Simmer pandan עם סוכר הנותרים 1/4 כוס מים בסיר קטן, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, עד מעט מעובה, על 5 דקות. זרוק pandan ושופכים סירופ דרך מסננת בסדר לקערה קטנה. מגניב לטמפרטורת החדר.
לגרוף את השכבה העבה של קרם קוקוס מלמעלה של יכול, הזמנת נוזל דק בתחתית.
להקציף 'קרם קוקוס כוס עד חלקה, לטאטא ב 1 עד 1' כפות נוזל קוקוס דק במידת הצורך כדי לקבל עקביות pourable.
לטפטף קצת סירופ על פני טפיוקה ולמעלה עם קצת קרם קוקוס.
מגישים סירופ וקרם הנותרים בצד.
למתכון המסוים הזה, אנחנו מעדיפים טעם של תאילנדי, פריחת רויאל, מטבח תאילנדי, או מותג Ka-Me של חלב קוקוס כי הנוזל הדק והשכבה דמוית הקרם מופרדים בבירור. סירופ עשוי להיות עשוי 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. אם סירופ הוא עבה מדי לטפטף, להביא לטמפרטורת החדר.