פודינג טפיוקה תוצרת בית
פודינג טפיוקה תוצרת בית יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 14 שעות. גשו לסופר וקנו את אג, פרל טפיוקה, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: פודינג טפיוקה, פודינג טפיוקה, ו פודינג טפיוקה.
הוראות
מניחים את הטפיוקה בקערה גדולה עם ליטר מים קרים. מכסים ומאפשרים לטפיוקה להשרות לפחות 12 שעות. כאשר מוכן להשתמש, להשתמש מסננת רשת בסדר כדי לנקז את המים ולהגדיר את הפנינים ספוג בצד.
בסיר גדול, לשלב את החלב, וניל, 1/2 כוס סוכר, ואת המלח ולהניח בצד.
מניחים את הביצים והחלמונים בקערה גדולה ומקציפים אותם עד שהם משולבים. לאט להוסיף את הסוכר 1/2 כוס הנותרים, קצת בכל פעם, לטאטא כל הזמן, עד שכל הסוכר מתווסף.
לטאטא עד תערובת הביצים הוא צבע צהוב בהיר מאוד, על שתי דקות, ולאחר מכן להפריש.
מניחים את הסיר עם תערובת חלב על אש נמוכה ולהביא לרתיחה. ברגע שהוא מתחיל לבעבע, להסיר את הסיר מחום למזג את הביצים עם הנוזל החם על ידי לטאטא את הביצים כל הזמן כפי שאתה מוסיף את הנוזל קצת בכל פעם.
לאחר שני תערובות משולבים לחלוטין, יוצקים את פודינג בחזרה לתוך הסיר המקורי ולהוסיף את הטפיוקה.
להקציף כל הזמן על אש נמוכה. כאשר אתה מקציף, התערובת תתחיל להתעבות. צפה הפנינים, הם יהפכו שקופים, עם רק קצת ערפול במרכזים, המציין כי הפודינג נעשה. אל תדאג כי הפודינג נראה קצת מימי, כמו נוזל נוסף ייספג במהלך תהליך הקירור. לגרד את הפודינג לתוך קערה ולחץ על פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח העליון. צ ' יל במקרר, לפחות 2 שעות.