פודינג לחם Bluewater עם רוטב קרמל
פודינג מיים עם רוטב קרמל יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 845 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם דומדמניות, חלב, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פודינג קרמל עם רוטב קרמל קרמי, פודינג לחם עם רוטב קרמל מלוח, ו פודינג לחם קפוצ'ינו עם רוטב קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את כל החומרים בסיר גדול כבד להתמזג.
לטאטא מעל חום בינוני גבוה עד שמתחיל לרתוח. להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים עד הרוטב הוא עבה מספיק כדי מעיל כפית, לטאטא מדי פעם, כ 25 דקות. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. מגניב. מכסים ומקררים. לחמם מחדש על אש נמוכה לפני ההגשה.)
מחממים תנור ל 177°. חמאה 11x7 אינץ ' צלחת אפיית זכוכית.
מערבבים חלב, שמנת, סוכר, ביצים, חלמונים ביצה, וניל, אגוז מוסקט, ומלח בקערה גדולה; להקציף כדי להתמזג היטב.
מורחים צד אחד של כל פרוסת לחם עם חמאה. מסדרים 6 פרוסות, בצד חמאה למעלה, בשכבה אחת בצלחת מוכנה, זמירה כדי להתאים.
מפזרים דומדמניות. למעלה עם פרוסות לחם שנותרו, בצד החמאה למעלה.
יוצקים פודינג דרך מסננת על לחם בצלחת.
בואו לעמוד 15 דקות, מדי פעם הקשה על לחם לתוך פודינג.
מניחים פודינג בצלחת בתבנית אפיית מתכת 13x9x2 אינץ'.
יוצקים מספיק מים חמים למחבת כדי לבוא באמצע הדרך למעלה הצדדים של צלחת פודינג.
אופים פודינג עד שנקבע במרכז וזהב על גבי, כ 45 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם רוטב קרמל חם.