קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

פודינג לחם Gorgonzola מלוח

פודינג לחם Gorgonzola מלוח
פודינג לחם gorgonzola מלוח הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 122 אוהדים. אם יש לכם שמנת כבדה, לחם, עלי קורנית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: פודינג לחם מלוח, פודינג לחם דלעת מתובל, ו פודינג לחם מתוק ומתובל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 200 מעלות F (95 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בנדיבות גריז 4 ramekins עם 1 כף חמאה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
מניחים קוביות לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש עד להתייבש, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
ממיסים 1 כף חמאה במחבת מעל חום בינוני. מערבבים בצל ומלח; מבשלים, ערבוב, עד הבצל הם חום זהוב בהיר, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מערבבים עוף, שמנת, טימין, ופלפל שחור למחבת; מביאים תערובת לרתיחה ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מערבבים קוביות לחם ותערובת מניות עוף בקערה גדולה עד בשילוב טוב. מערבבים ב 1 אונקיה קרסה גבינת גורגונזולה. חלוקת תערובת שווה בין 4 ramekins מוכן. מעל כל אחד עם פירורים קטנים של gorgonzola.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה