פודינג לחם Gorgonzola מלוח
פודינג לחם gorgonzola מלוח הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 122 אוהדים. אם יש לכם שמנת כבדה, לחם, עלי קורנית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: פודינג לחם מלוח, פודינג לחם דלעת מתובל, ו פודינג לחם מתוק ומתובל.
הוראות
מחממים תנור ל 200 מעלות F (95 מעלות C).
בנדיבות גריז 4 ramekins עם 1 כף חמאה. תניח בצד.
מניחים קוביות לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש עד להתייבש, כ -20 דקות.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ממיסים 1 כף חמאה במחבת מעל חום בינוני. מערבבים בצל ומלח; מבשלים, ערבוב, עד הבצל הם חום זהוב בהיר, 5 עד 7 דקות.
מערבבים עוף, שמנת, טימין, ופלפל שחור למחבת; מביאים תערובת לרתיחה ולהסיר מחום.
מערבבים קוביות לחם ותערובת מניות עוף בקערה גדולה עד בשילוב טוב. מערבבים ב 1 אונקיה קרסה גבינת גורגונזולה. חלוקת תערובת שווה בין 4 ramekins מוכן. מעל כל אחד עם פירורים קטנים של gorgonzola.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 15 עד 20 דקות.