קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

פודינג לחם Gorgonzola מלוח

פודינג לחם Gorgonzola מלוח
פודינג לחם gorgonzola מלוח הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 122 אוהדים. אם יש לכם שמנת כבדה, לחם, עלי קורנית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: פודינג לחם מלוח, פודינג לחם דלעת מתובל, ו פודינג לחם מתוק ומתובל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 200 מעלות F (95 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בנדיבות גריז 4 ramekins עם 1 כף חמאה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
מניחים קוביות לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש עד להתייבש, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
ממיסים 1 כף חמאה במחבת מעל חום בינוני. מערבבים בצל ומלח; מבשלים, ערבוב, עד הבצל הם חום זהוב בהיר, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מערבבים עוף, שמנת, טימין, ופלפל שחור למחבת; מביאים תערובת לרתיחה ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מערבבים קוביות לחם ותערובת מניות עוף בקערה גדולה עד בשילוב טוב. מערבבים ב 1 אונקיה קרסה גבינת גורגונזולה. חלוקת תערובת שווה בין 4 ramekins מוכן. מעל כל אחד עם פירורים קטנים של gorgonzola.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®