פודינג לחם II
פודינג לחם II הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, חמאה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח. . נסו פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, פודינג לחם מלטזי (באמצעות לחם מעופש), ו לחם פודינג חמאה, איך לעשות פודינג חמאה לחם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). בנדיבות חמאה צלחת אפייה 8x8 אינץ'. הכינו אמבט מים לתבנית האפייה על ידי הצבת מנה גדולה יותר בתנור, ומילאו אותה חלקית במים חמים.
מניחים קוביות לחם בתבנית האפייה. בקערה בינונית, להכות יחד ביצים, סוכר, וניל. לאט לאט לטאטא בחלב צרוב.
מפזרים אגוז מוסקט, סוכר חום, פקאן.
מניחים את תבנית האפייה באמבט המים.
אופים במשך 50 עד 60 דקות, או עד סכין מוכנס באמצע יוצא נקי.