פודינג לחם III
פודינג לחם III עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה 454 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, צימוקים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, פודינג לחם מלטזי (באמצעות לחם מעופש), ו לחם פודינג חמאה, איך לעשות פודינג חמאה לחם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). חמאה קלה אחת 2 ליטר תבנית אפייה.
מערבבים קוביות לחם, חמאה, קינמון וצימוקים; מערבבים היטב ומניחים בתבנית אפייה.
הכה יחד את הביצים, סוכר, וניל ומלח.
מוסיפים חלב, מערבבים היטב ושופכים על קוביות לחם.
מפזרים אגוז מוסקט ואופים במשך 25 דקות.