קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

פודינג לחם III

פודינג לחם III
פודינג לחם III עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה 454 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, צימוקים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, פודינג לחם מלטזי (באמצעות לחם מעופש), ו לחם פודינג חמאה, איך לעשות פודינג חמאה לחם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). חמאה קלה אחת 2 ליטר תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
מערבבים קוביות לחם, חמאה, קינמון וצימוקים; מערבבים היטב ומניחים בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעותפאי דלעות
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
הכה יחד את הביצים, סוכר, וניל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מוסיפים חלב, מערבבים היטב ושופכים על קוביות לחם.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעותפאי דלעות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5
מפזרים אגוז מוסקט ואופים במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי