קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

פודינג לחם Panettone

פודינג לחם Panettone
אם יש לך כשעתיים ו-25 דקות לבלות במטבח, פודינג לחם Panettone עשוי להיות מתכון מרהיב ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו וידידותי ל-Fodmap . לקינוח הזה יש 396 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -30 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 14 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו ביצים, תמצית וניל, פאנטון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: Panettone , Panettone Cupcakes , ו- Tiramisu Bread Pudding .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1 פאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונד1 פאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונד
3
חותכים את הקרום החיצוני החום כהה מהפאנטון (לא חובה).
מרכיבים שתצטרך
פאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונדפאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונד
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
4
חותכים את שאר הכיכר לקוביות בגודל 1 אינץ' ומניחים על תבנית בשכבה אחת. קולים את הפאנטון במשך 10 דקות, עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 12 על 2 אינץ' בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6
מניחים את קוביות הפאנטון בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
פאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונדפאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונד
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
7
בקערה גדולה טורפים יחד את הביצים השלמות, החלמונים, חצי-חצי, תמציות וניל ושקדים וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
יוצקים את תערובת הרפרפת הזו על הפאנטון. מניחים בצד ל-10 דקות כדי שהלחם יספג את הרפרפת. מפזרים את השקדים הפרוסים על גבי הפודינג.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
9
מניחים את תבנית האפייה לתבנית גדולה יותר ומוסיפים מי ברז חמים מאוד לתבנית הגדולה עד שהיא נמצאת במחצית הדרך של תבנית האפייה. מכסים את התבנית הגדולה בנייר אלומיניום, ומכסים את נייר הכסף כך שלא יגע בפודינג.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
10
חותכים כמה חורים בנייר הכסף כדי לאפשר לאדים לצאת.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
אופים את הפודינג במשך 45 דקות. חושפים ואופים במשך 40 עד 45 דקות נוספות, עד שהקרם מתייצב והחלק העליון של הפודינג חום זהוב בהיר. מניחים להתקרר במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.