קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות7
סוגי מאכליםלחם
מגזין

פודינג לחם אגס

פודינג לחם אגס
פודינג לחם אגס הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 643 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. 15 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם כיכרות לחם אומן, סוכר חום, שמנת כבדה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 55 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 50%. נסו עוגת אגס פודינג לחם, פודינג לחם אגס, ו פודינג לחם אגס דלעת עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה בינונית מערבבים יחד את הסוכר החום, 1/4 כוס הסוכר הלבן, הקמח, הקינמון והמלח.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים פנימה את החמאה ו -1 כף הווניל רק עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4
בקערה נפרדת, מקציפים יחד את הביצים, 1 כוס סוכר לבן, חצי וחצי, 1 כפית וניל, ברנדי אגס ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מרפדים את תחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' בשכבת לחם. למעלה עם שכבת אגס.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
יוצקים כ-1/4 מהקרם על השכבות ואחריהן כ-1/3 מהקרם הכבד.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
7
מפזרים מעט מציפוי הפירורים. חזור על שכבות עד שנגמר לך המרכיבים, וסיים עם ציפוי הפירורים מעל. לחץ כלפי מטה על השכבות לפי הצורך כדי לעזור להן לספוג את הנוזל. מכסים את התבנית בנייר אפייה ואז אוטמים בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מניחים תבנית אפייה נוספת מעל או שתי צלחות ארוחת ערב כדי למנוע ממנה להתנפח בזמן שהיא אופה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
9
מניחים את הפודינג על תבנית גדולה יותר או על דף עוגיות עם דפנות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
יוצקים מים רותחים לתבנית התחתונה עד שהם מלאים בחצי הדרך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
אופים 10 דקות בתנור שחומם מראש, ואז מורידים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) וממשיכים לאפות 25 דקות. פודינג נעשה כאשר סכין המוחדרת למרכז יוצאת נקייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד